reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna to masz niezle no! zdroweczka i lepszych dni dla was :)

ja sie tylko witam kopiuj wklej
odpowiedzi nadal nie mam z allegro buuuu
kazalam rodzicom dzis kupic ksiazke najwyzej jak cud sie zdarzy ta co przyjdzie sprzedam ;)

reklama
Hello
a jednak to nie różyczka (chyba) bo po podaniu wapna wsio zeszło rano:)))a wyglądała bardzo nie ciekawie a już się bałam bo u nas na osiedlu krąży różyczka. Więc zarejestrowałam mała do chirurga ale dopiero na środe. Z młodymi zaliczyłam już dzisiaj rowerki z rana, pozniej posprzątałam piwnice bo juz wejsc nie można było:dry: obiadek się robi i zapewne znów wyskoczymy na podwórko;-)

Minisia nie ma tak nic od razu trzeba czekać chyba 3 dni robocze:tak::tak:

czarna zdrówka życze
a ja zaraz obiad młody spi i popołudnu pakowanko, a głowa mnie tak boli ze mi sie tak niechce

Witajcie i od razu przepraszam, że dopiero dziś się odzywam :zawstydzona/y:
Zakończenie roku w jednej szkole i w drugiej - musiałam jakoś pogodzić obie strony a dodatkowo jeszcze w ostatnim tygodniu nauki miałam dwie rady pedagogiczne.

Ale nie ma co wakacje już są :-)
W sobotę byliśmy u moich rodziców na imieninkach - i myślałam, że spotkam się z moim kuzynem ze Szwecji - buuu niestety zbyt późno przyjechał.
Może jeszcze dam radę :-p

Wczoraj byliśmy na pływalni i mały się wyszalał - ja oczywiście jak kura nad jajkiem się zachowuje a mąż na light`owo - i na zjeżdżalnię z młodym i na głęboką wodę i to i tamto.
:baffled:

A dziś odwiedziła mnie kochana @ :baffled::wściekła/y::wściekła/y: nie ma co - buuuuuuu.
Cóż .... do następnego razu.

Poza tym kupiliśmy małemu piaskownicę muszelkę, bo chodził i ciągle babci kwiatki przekopywał :-p;-)
Jutro chyba wystawię basenik ogrodowy i mały się popluska troszkę.

Za 1,5 tygodnia przychodzą tynkarze i murarze - będzie się działo wkoło chałupki.
Ocieplanie i malowanie - kasy sporo pójdzie i nie wiem czy uda się gdzieś wyjechać.
A tak bardzo chciałam - teraz żałuję, że nie wybrałam się do Ślesina z Wami :-:)-:)-(
Cóż wyszło inaczej i nie można mieć wszystkiego .... a mnie się marzy 1.000.000 zł co najmniej :-p:-p:-p .... może los tak zechce i coś skapnie :-p:-p

Czarna ojej biedulka ta twoja Niki no i zdróweczka dla Samusia.

Pati miłego i dużo wypoczynku :-)

Evelajna wszystko co dobre szybko się kończy niestety.

Minisiu i dobrze, że założyłaś spór - może facet się opamięta .... oby :baffled::wściekła/y:

Ula spokojnej podróży i miłego pobytu w PL.

Kaka no to nie za fajnie się zaczęło z twoim urlopem.
I pochwal się jakie to autko masz :tak:

No napisałam to co zapamiętałam - a musiałam sobie nawet kawkę zapodać, bo usypiałam. A picie kawy u mnie to raz na jakiś czas.
Już lepiej się czuje.
Dobrze, że obiadu nie musiałam robić :-p bo rano mąż jechał na RP a ja pojechałam z nim.
Pospacerowałam z małym i po godzince mąż dzwoni do mnie, że musi jechać na małą bibkę.
Więc zabrałam się z nimi :-p i skorzystałam :-p

Może jeszcze dziś skoczymy na przejażdżkę rowerową.

ok odpisal na meila ze odebral paczke z napisem nie ma takiego adresu
podalam raz jeszcze zobaczymy....

Ostatnia edycja:
ok odpisal na meila ze odebral paczke z napisem nie ma takiego adresu
podalam raz jeszcze zobaczymy....

hahaah kręci jak nic:)))

Magdziunia czyżbyś starała się o rodzeństwo dla Kamilka????

Hello wieczorowo
Normalnie jestem wypompowana:-D:-D:-D:-D dzieciaki życ nie dają i tylko by na podwórku szalały ale gdyby one się jeszcze w jednym miejscu bawiły to rozumiem a tak jak wielkie podwórko tak latam za nimi:dry:
Dziś wieczorkiem znów byłam z Niki na pogotowiu bo tak jej ręka spuchła (ta co ma złamany obojczyk) że aż się wystraszyłam. Diagnoza hmmmm ucisk i ma zakładać rękę za głowe by był przepływ krwi:dry: tylko jak ja wsio ma ściagnięte bandażem i jeszcze ten ból ehhhhh
Ok teraz spadam bo Martini nalane i truskaweczki czekają
buzka

czarna to super wiczorek sie kroi
Niki zdroweczka i szczerze wspolczuje

gosc napisal raz jeszcze ze zaadresowal na podany adres ale nie dopisal RADLOW a to konieczne
mam nadzieje ze mialam pecha a facet uczciwy i wysle teraz pod dobry adres zaakcentowalam RADLOW zobaczymy teraz
buzka laski papa

hej my po podrozy, dzis zalizylismy zakupki i plac zabaw, a jak mody wstanie mykamy na basen, pozatym upal 31

Witajcie - ufff ... upał niesamowity i ani jednej chmurki na niebie.
Rozstawiliśmy basenik dla małego i już zaliczyliśmy pierwszą kąpiel na powietrzu.
Sama chętnie bym wskoczyła do niego, gdyby nie ta wredota @ :baffled:

A tak poza tym, to luz blues :-D

Czarna tak mi szkoda twojej Niki - ech biedulka.
Co do staranek to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... nie zapeszajmy.

Minisiu ech te przejścia z gościem :no:

Oglądam meczyk Paragwaj vs Japonia i jakoś nie czuję tego spektaklu.
I czekam na wieczór bo chyba tamten meczyk będzie lepszy.

reklama
Do góry