reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Widzę że się wiele dzieje;-)

No i miałam mieć urlop, miałam bo mi odwołali a taka ma byc pikna pogoda...Może od 5 lipca wrrrrr
Wiec widzę, ze nie tylko mi się wakacje zaczynająl;-/ Zdrówka dla dzieckiaków.

Podziwiam za "samotny" wylot do Polski ja bym sie bała.

Co do staranek to u mnie jest akurat tak " krowa która muczy mało mleka daje;-)"

reklama
hej
ja ogladam meczyk anglia -niemcy i juz sie wk**bo nie uznali jednej bramki anglikom buuuuu juz widze co sie bedzie dzialo!!!

Co do allegro zalozylam spor zobaczymy co bedzie

dzis wolne upal jak diabli a dzieci zamiast sie kapac siedza w domu buu

Czarna jak niki?
Evelajna to wspolczuje wiem co to znaczy sprzatanie po powrocie do domku
Karola a czemu ci cofneli urlop??
malena a co sie stalo ???

a ja wczoraj od meza dostalam drzewko bonsai na imieninki :D
a w sobote na urodziny Matesza chcemy zabrac ich na wesole do Flamingolandu a jak nie dostane wolnego kupie im gre taka jaka chca a wesole bedzie musialo poczekac

czarna oj niewesoło wiem cos o tym, może zamiast gipsu skończy sie na opatrunku lub zywicy, zdrowka dla Niki
marma fajne plany, miłych wyjazdów
ulka zdolna mama to i zdolna córa, udanych wakacji
trina zdrówka
minisia walcz o swoje, niech sie pociagnie a wyjdzie na twoje,
ewelajna no to witaj w domku
kaka a może byk za mało z siebie daje:-p
malenko cudny

My po weselu, mama czyli ja dałam rade, mlody też, niepłakał zasypiał ładnie, tylko kilka razy o nas wspomniał, wychasał sie w ogrodzie, tescie sie spiekli na słoneczku. weselu udane choć duzo gości nie dojechało, bawilismy się do końca, krótkie spanie i dzis męczocy powrót, teraz idą pranka, wózki wyprane, bo parasolka na wyjazd jutrzejszy do HH, a xlander nad morze, jutro musze nas spakowac i wieczorem ruszamy. na powrót do domku zwial nam duet ale sam przyszedł, no cóż sucho, niepada od miesiąca, łaka wyschła i szuka zieleńszwj trawy. wesele było super.
młody nauczył sie wołać henia- tesciowej imie

Helo, ja się melduję z Dublina. Sprzątnie i pranie uskutecznione.
Zaglądnę później i poczytam co u Was.
Buziaki
Ja mam zawsze dylemat czy wieszac na dworze pranko w niedziele...

hej
ja ogladam meczyk anglia -niemcy i juz sie wk**bo nie uznali jednej bramki anglikom buuuuu juz widze co sie bedzie dzialo!!!

Co do allegro zalozylam spor zobaczymy co bedzie

dzis wolne upal jak diabli a dzieci zamiast sie kapac siedza w domu buu

Czarna jak niki?
Evelajna to wspolczuje wiem co to znaczy sprzatanie po powrocie do domku
Karola a czemu ci cofneli urlop??
malena a co sie stalo ???

a ja wczoraj od meza dostalam drzewko bonsai na imieninki :D
a w sobote na urodziny Matesza chcemy zabrac ich na wesole do Flamingolandu a jak nie dostane wolnego kupie im gre taka jaka chca a wesole bedzie musialo poczekac
Bo jedna kasjerka zachorowala, druga na urlopie wiec nie ma mnie kto zastąpić....

A ja chyba połacze swoje imieniny z Hanki. Rowerek dla Hani juz zamówiony;-)
czarna oj niewesoło wiem cos o tym, może zamiast gipsu skończy sie na opatrunku lub zywicy, zdrowka dla Niki
marma fajne plany, miłych wyjazdów
ulka zdolna mama to i zdolna córa, udanych wakacji
trina zdrówka
minisia walcz o swoje, niech sie pociagnie a wyjdzie na twoje,
ewelajna no to witaj w domku
kaka a może byk za mało z siebie daje:-p
malenko cudny

My po weselu, mama czyli ja dałam rade, mlody też, niepłakał zasypiał ładnie, tylko kilka razy o nas wspomniał, wychasał sie w ogrodzie, tescie sie spiekli na słoneczku. weselu udane choć duzo gości nie dojechało, bawilismy się do końca, krótkie spanie i dzis męczocy powrót, teraz idą pranka, wózki wyprane, bo parasolka na wyjazd jutrzejszy do HH, a xlander nad morze, jutro musze nas spakowac i wieczorem ruszamy. na powrót do domku zwial nam duet ale sam przyszedł, no cóż sucho, niepada od miesiąca, łaka wyschła i szuka zieleńszwj trawy. wesele było super.
młody nauczył sie wołać henia- tesciowej imie

Mówisz ze byk sie kiepsko spisuje;-) W sumie nie narzekam:cool2:

A my się dorobiliśmy drugiego autka...czyli jedno jest for me;-):-D

Karola no to piknie!!! gratki na nowy zakup :)
patrycja suuper ze wesele udane :)

laski potrzebna spacerowka parasolka i fotelik samochodowy od 9kg uzywane ale w dobrym stanie znajoma chce kupic wiecie cos moze????

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor:-) W koncu i my sie witamy, weekend minal mega szybko...za szybko;-)
Robaki szalay na dworzu bo w koncu lato przyszlo i do nas.
Wczoraj grill u kuzyna jacka, dzisiaj bylismy u znajomych i od jutra znowu sama z dzieckami buuuuu.
Mlody dzisiaj znalazl jakiegos peta na ziemi i go zjadl....na szczescie mu nie smakowal wiec go zhaftowal ;-) normalnie juz nie wyrabiam, znajoma powiedziala dzisiaj ze juz dawno nie widziala takiego "smiesznego" dziecka, bo naprawde przechodzil sam siebie...wyjatkowo, zawsze tak normalnie a dzis...przydalby sie jakis egzorcysta:-D

Malaulka dlaczego sie nie cieszysz na wakacje?? fajnie bedzie zobaczysz a tescie...pewnie zajma sie dziewczynkami a ty odsapniesz;-):tak:

Malena mlody to naprawde slodziak:tak:

MInisia ja mam to szczescie ze jacek nie lubi pilki noznej:-D w sumie dla mnie to tez mogla by nie istniec i tak szczerze nie wiem czym sie faceci tak emocjonuja;-)
A kolezanaka moze niech kupi nowy fotelik...ja odradzam kupowania uzywanych,nawet jak na chwile:sorry2:

Patrycja to wasz "pierwszy raz" juz za wami:-D

Mlodzi juz spia ja zaraz mykam sie wykapac i do wyrka, na szczescie nie musze juz rano wstawac do szkoly i moge pospac tak dlugo jak spi mlody:tak:

Hello ja tak się szybciutko witam, strasznie zmęczona bo wczoraj pobalowaliśmy długo w nocy a Lenka dziś wstała o 6.00 rano:szok: dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem pakowania ale co chwilę gdzieś uciekałam a to siatkówka, a to pilka nożna , że dopiero niedawno skończyłam:tak:
Noi jutro ok 11.00 wyruszamy do dublina.

Tak więc do napisania kobietki wy moje jak będę mieć możliwość ( czyt. jak szwagier zostawi komp) w PL to czasem zaglądnę a jeśli nie to dopiero za miesiąc:szok:

Buzka:-):-)

reklama
Kaka ale cie udupili z urlopem!!!!!!! i chwal się co za cudo kupiliście!!!!!!!!!!!!!!

Minisia sama jestem ciekawa jak się wyjaści twoja przygoda z allegro

Ula miłego urlopowania:)))

Patrycja zajedz do mojej sis jak bedziesz w HH i ją pozdrów:)))

Evelajna widać wróciłaś do szarej rzeczywistości

Witam
Normalnie nie ma co wakacje zaczynają się zaj.... Jak wszystko na to wskazuje moja Niki załapała różyczkę!!!!! Jutro z rana lece do rodzinnego i chyba chirurg będzie musiał poczekać i mam nadzieję że nie wynikną z tego jakieś problemy. wryyyyyyy
Do tego mały dziś tak z mamusia grał na podwórku że lekko upadł ale z radości się położył ale tak nie fortunnie że rozciął sobie łepetynke. Troche krwi poleciało bo jest rozcięcie ale płytkie więc potraktowałam plastrem w aerozolu. Ehhhhh teraz czekać jak reszta dostanie różyczki wryyyy
spadam na filmik i ciesze sie ze dzien sie konczy :dry:

Do góry