reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hello, Rafał spi, ja ide wlasnie obiadek gotowac.
Nie mam weny, 2 dni temu złamala mi się trójka i teraz latam po dentystach, gdzie, co i za ile, rtg robiłam itd, niewiadomo czy sie da odbudowac jakos czy czeka mnie koronka a to koszt jakies 800zł conajmniej, wiec po prostu masakra... Jak dolicze inne zęby do leczenia (nfz nie obejmuje kanałowego) to po prostu chyba nerke musze sprzedac na jakims czarnym rynku, zeby to wszystko zrobic... No ale musze w koncu sie za to wziasc. Teraz najwazniejsza ta trójka... Na 17.15 ide do jednej dentystki na przeglądzik i bede musiała postanowic co i jak...
Na razie to wstyd sie ludziom pokazywac...
A jeszcze u mnie dach robią i co chwile walą, wiercą itd, wiec po prostu tragedia.

A z Patrykiem jakos sie w sumie rozeszło. Przez telefon gadamy normalnie wiec chyba bedzie ok. @ mi sie konczy, wiec musze go w koncu w weekend wykorzystac troche :-) hihi

Ostatnia edycja:
reklama
witam u nas jak zwylke latanina, dzis zakupki jutro wesela a jeszcze dzis gości mamy, młody spi, więc chwila spokoju, we wtorek może poniedizałek juz nas nie ma

ja właśnie zaczęłam urlop, no i MAciek musiał mi się wczoraj po południu rozłożyć. Gorączka, osłabiony - dziś lekarz i niby wirusowe zapalenie gardła. A że mnie też coś tak gardło boli, z tym że anginowato, to obstawiam, ze za parę dni rozłożymy sie wszyscy i to na anginę...
Pięknie się nam wakacje zaczynają nie ma co...

hej
wrocilam z pracy poszlam na solarke a teraz siedze i odpoczywam
dzieci wykapane najedzone bawia sie do gory tylko mala na dole z nami jeszcze wariuje
ja zmeczona dzis na maksa
jeszcze jutro i 4 dni off
Kasia dzieki
moze jaka swatka :p
jak mloda??

co do allegro sil nie mam ! okazalo sieze wyslal 14go wiec ma do 28 czas jak nie dojdzie musi reklamowac
numeru przesylki sienie doczekalam poniewaz wyslal jakims inpostem
dwa dni temu obiecal sprawdzic ale echo !! napisalam wczoraj ze zaczyna mnie to denerwowac i mam nadzieje ze jakos to zalatwimy inaczej zglaszam sprawe do allegro
ale facet sie nie przejal bo milczy
wku** mnie to
poczekam do 28jeszcze raz napisze jak nie bedzie odzewu wystawiam Negatywa i zglaszam allegro ale co mi to da ? pewnie nic
szkoda 25zl nie majatek chyba juz nie odzyskam ani ksiazki ani kasy :(
kupie druga bo co zrobie

Moje dzieci wakacje maja od 23go lipca wiec narazie chodza do szkoly

A my dziś mieliśmy pobudkę za sprawą mojego syna już po 5 :wściekła/y: Nie wiem już co robić, bo praktycznie w jego nocnym spaniu nie ma żadnej reguły. Wczoraj przyjechali po mnie do pracy więc poszedł spać godzinę później niż zwykle i proszę jaka niespodzianka nas spotkała :szok:
A zmartwiłam się dziś okrutnie. Rano budzę Martynę do przedszkola, ostatni raz, bo w lipcu przerwa, a ta w płacz, że oczu nie może otworzyć. Powieki spuchnięte i boi się bo kłuje :-( I stawiam na farbki, którymi miała pomalowaną buzię na wczorajszych urodzinach :no: Niby tydzień temu była w tym samym miejscu i też z kolorową buzią wróciła, ale zieloną, a tym razem czerwony. Nie wiem czy to były farbki do twarzy :no:, ale wyraźnie uczuliły. Zakropiłam jej oczy. Telefon do przedszkola, że nie będzie jej na śniadaniu i miałyśmy jechać do lekarza, ale trochę ochłonęła i do 8:30 przeszło. Pędem pojechałyśmy do kwiaciarni i pobiegła do pani Ani z bukietem. Do tej pory nie dzwonią więc chyba wszystko minęło. Ale mam atrakcje od samego rana.
Spokojnego, słonecznego weekendu. Ja mam dziś nockę i jutro zebranie rodziców więc będę w domu po 14 :eek: ale może niedzielę uda się spędzić rodzinnie na świeżym powietrzu. Jeszcze 2 tygodnie do urlopu!!!
mam nadzieję że reszta dnia była o wiele lepsza. A jak teraz Martynka???
Hello, Rafał spi, ja ide wlasnie obiadek gotowac.
Nie mam weny, 2 dni temu złamala mi się trójka i teraz latam po dentystach, gdzie, co i za ile, rtg robiłam itd, niewiadomo czy sie da odbudowac jakos czy czeka mnie koronka a to koszt jakies 800zł conajmniej, wiec po prostu masakra... Jak dolicze inne zęby do leczenia (nfz nie obejmuje kanałowego) to po prostu chyba nerke musze sprzedac na jakims czarnym rynku, zeby to wszystko zrobic... No ale musze w koncu sie za to wziasc. Teraz najwazniejsza ta trójka... Na 17.15 ide do jednej dentystki na przeglądzik i bede musiała postanowic co i jak...
Na razie to wstyd sie ludziom pokazywac...
A jeszcze u mnie dach robią i co chwile walą, wiercą itd, wiec po prostu tragedia.

A z Patrykiem jakos sie w sumie rozeszło. Przez telefon gadamy normalnie wiec chyba bedzie ok. @ mi sie konczy, wiec musze go w koncu w weekend wykorzystac troche :-) hihi
ahhh te zęby wiecznie z nimi problemy:cool::cool:
A co do Twojego M łatwo wam to poszło u mnie by tak nie przeszło:no::no::no:
ja właśnie zaczęłam urlop, no i MAciek musiał mi się wczoraj po południu rozłożyć. Gorączka, osłabiony - dziś lekarz i niby wirusowe zapalenie gardła. A że mnie też coś tak gardło boli, z tym że anginowato, to obstawiam, ze za parę dni rozłożymy sie wszyscy i to na anginę...
Pięknie się nam wakacje zaczynają nie ma co...
ojjjj zdrówka i nie krakaj!!!!!!!!!!!!!
hej
wrocilam z pracy poszlam na solarke a teraz siedze i odpoczywam
dzieci wykapane najedzone bawia sie do gory tylko mala na dole z nami jeszcze wariuje
ja zmeczona dzis na maksa
jeszcze jutro i 4 dni off
Kasia dzieki
moze jaka swatka :p
jak mloda??

co do allegro sil nie mam ! okazalo sieze wyslal 14go wiec ma do 28 czas jak nie dojdzie musi reklamowac
numeru przesylki sienie doczekalam poniewaz wyslal jakims inpostem
dwa dni temu obiecal sprawdzic ale echo !! napisalam wczoraj ze zaczyna mnie to denerwowac i mam nadzieje ze jakos to zalatwimy inaczej zglaszam sprawe do allegro
ale facet sie nie przejal bo milczy
wku** mnie to
poczekam do 28jeszcze raz napisze jak nie bedzie odzewu wystawiam Negatywa i zglaszam allegro ale co mi to da ? pewnie nic
szkoda 25zl nie majatek chyba juz nie odzyskam ani ksiazki ani kasy :(
kupie druga bo co zrobie

Moje dzieci wakacje maja od 23go lipca wiec narazie chodza do szkoly
ehhhh szkoda słów a gościowy wystawiłabym takiego NEGATYWA!!!!! aaaa i poczytaj czy to ma być 14 dni roboczych czy łącznie!!!

Witam wieczorowo
A miał być to taki luźny dzień ale u mnie atrakcji nigdy nie zabraknie. Po 19 dostałam tel od Niki ze jadąc z górki rowerem przewróciła się i ma coś z ręką. Wróciła do domku szybko szukałam opieki nad maluchami i na IP a tam diagnoza złamanie obojczyka a przy ramieniu pęknięcie!!!! Na razie ma opatrunek motylkowy a w poniedziałek mamy się zgłosić do poradni ze zdjeciem RTG . NIE MA CO PIĘKNIE ZACZĘTE WAKACJE:sorry::sorry::sorry:
Dobrze że M już w drodze powrotnej i jutro popołudniu już będzie:tak::tak:

a teraz pije kawkę bo i tak muszę czekać na tel od M czy dojechał do hotelu;-) a i bigosik musze pilnowac bo właśnie się robi ;-)

Witam się wieczornie, u nas już od wczoraj Karolina ma wakacje, dziś pocztą przyszedł rapot ze szkoły i same pochwały, z każdego przedmiotu Karolina ma wystawione bdb jestem z niej bardzo dumna:tak:
Tylko jakoś tak cholernie mi się nie chce wyjeżdżać na te wakacje, jestem zła na siebie że kupiłam bilety aż na miesiąc:no:
Może będzie fajnie a ja histeryzuję ale naprawdę jakoś mnie nie ciągnie:-(
Za to Karolina nadrabia euforią bo co dzień liczy ile jeszcze dni zostało do wyjazdu....

A my jeszcze jutro gości mamy co dziś wrócili z urlopu w Polsce. Ale z tego to akurat się cieszę przynajmniej się pośmiejemy:tak:

Minisia przykro, że trafiłaś na takiego dupka z tą książką
Martynka powodzenia w szybkim naprawianiu ząbków
Ppatqa udanej zabawy na weselu
Kasia i co z Martynką? Mam nadzieję że już to wszystko przeszło
Czarna ja czuję się na 19:-D
Magdasf udana wczorajsza kawka z zakupami byla?
Trina zdrówka życzę Wam

Ojej Czarna ale miała Niki pecha:no::no: biedna....

Ostatnia edycja:
Czarna dzieki za podpowiedz sprawdze
a NIki zdroweczka biedaczka!!
Ulka a gdzie sie wybieracie?do Polski??
Gratki dla coreczki!!

moj mateusz tez jeden z lepszych dzis nauczycielka chwalila:)

dobra laski ja spadam spac wykapana
jutro 12hpracy buu lekka ale jednak12h buuu

Minisia tak do PL do teściów i to ja sama z dziewczynkami lecę w poniedziałek a M dojedzie po dwóch tygodniach do nas;-)

Ale się zasiedziałam:szok:

Mykam do wanny......... dobranoc:tak:

Zacznę od tego że wszystkim wam życzę udanych urlopów i imprez wszelkiego rodzaju :-D

Czarna no to biedulka ma przekichane te wakacje :no:
Trina aby Maciuś szybciutko wrócił do formy
Martynko oj współczuje kochana. Borowanie zębów brrrrrrrryyyyyyyyyyy
Ula i Minisia gratulacje dla zdolniachów :-)
Minisia allegro.....eh

No a my w końcu nigdzie nie pojechaliśmy. Rodzice wyjeżdżali wczoraj po 16 w godzinach Kiedy Kacper ma nad aktywność i wżyciu nie wysiedzi 5 godzin w samochodzie w dodatku powrót byłby w niedzielę rano więc jechać tak daleko na jeden dzień z jeszcze chorym dzieckiem i sobą na antybiotyku to nie przyjemność tylko męczarnia. Za to dziś się wybieramy na jakiś piknik rodzinny gdzie M ze znajomymi będzie robił pokaz. Może będzie coś ciekawego dla Kacperczaka.
A poza tym przygotowania do Grunwaldu i z racji tego, że jedziemy na 5 dni wielkie szycie. No bo jeden komplet ciuchów to stanowczo za mało. A gdyby się jeszcze udało do stajni skoczyć....:-D Dobra zmykam bo młody po meblach skacze a M jeszcze śpi :-)

Miłego dnia życzę :-)

reklama
POzdrawiam tylko szybciutko, jakieś fotki podrzucam i tyle.
U nas w porządku, a wręcz bajkowo.
Mały rośnie jak smok, Iza przechodzi bunt 2 latka, ale śmieszne te jej histerie są.

Minisia, ja też teraz walczę z allegro, bo się podwójnie nacięłam.
Aż mi się pisać nie chce :(

BUZIAKI!

Do góry