reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wanila wielkie gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , uwazaj na siebie i na fasolke
tez byłam w szoku a teraz jestem najszczesliwsza na swiecie ze jest ich dwoch sama zobaczysz

reklama
Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wanilia ogromnaste gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Super extra wspanialeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Az taki optymizm widac w twoim oscie, chociaz to taka niespodzianka!! dbaj teraz jeszcze bardziej o siebie i trzymam kciuki zeby reszta miesiecy byla spokojna i bezproblemowa, a maluszek urodzil sie zdrowy :tak::-)

To tyle chcialam napisac, jutro wejde na dluzej to skrobne co u nas i wkleje zdjatka mini placu zabaw ;)

ja sie witam wieczorkiem

WANILIA!!!GRATULUJE!!!!!!

jestemw kur*** na allegro napisze wiecej jutro

mala wlasnie zaliczyla guza walnela sie w naroznik stolu sina prega i guz masakra

dobranoc ja padam po 12h ale mimo nerwuw szczesliwa bo zostalam pochwalona w pracy

Wanilia GRATULACJE !!!

U nas powoli dochodzimy z praniem, prasowaniem po urlopie:sorry:
Bartek śpi w dzień ponad 4 godz :):-) Noc przesypia ładnie.

Ja mykam spać bo młody trochę się przestawił i wstaje o 7:crazy:

Evelajna jak mi babcia zadzwoniła w dzień moich imienin i powiedziała, że teraz już może umierać bo M jest zemną i wie, że ktoś się mną zaopiekuje to na drugi dzień umarła razem z moim dziadkiem.....

O Boże... I to we dwoje na raz. Przykro mi.

Hej laseczki. Za mną lekko zabiegany dzień. Na 11 bylismy na pogrzebie mojego wujka, męża mojej chrzestnej. W sumie pierwszy raz byłam na pogrzebie kogos kto został skremowany, najpierw tak patrzałam, że jakas taka biała zwykła urna, a pozniej sie okazało, ze po mszy moja chrzestna z najblizsza rodzina wypłyneli jachtem w morze i tam wrzucili tą urne z prochami, a ta urna to była jakas specjalna z soli, która sie rozpuszcza po ilus tam godzinach w wodzie...

Nie wiedziałam, że są takie urny. Wuj mojego m też został skremowany, ale pochowali go w rodzinnej krypcie.
Taki morski pogrzeb to piękny zwyczaj.

...Niki to superdzidziuś. Nie płacze, śpi w nocy 10 godzin z przerwą na 10min cyca.
Nie mam co narzekać.

Tylko czasu dla siebie jakoś brak, a wieczorem już sił.
Chyba się starzeję.
Lecę obiad zrobić, bo od kilku dni już bez...

MIŁEGO!

Bidulo... Musiałaś się strachu najeść.
Dbaj o siebie, bo przy dwóch musisz mieć siły! :)

cześć dziewczyny,
jestem po tescie, beta hcg.... i z fasolką pod sercem.

Na razie w szoku, niby chciałam, ale mimo wszystko nie spodziewałam się, że to stanie się tak szybko.

Jak emocję opadną to sobie muszę wszystko poukładać. Byle było wszystko dobrze z maleństwem.

No i może będę miała więcej czasu na bb. Nie wiem nawet na kiedy będę mieć termin, ale nie planuje zapisywać się do nowych mamusiek, w starym gronie dobrze się czuje :-)\Maleny nie wywaliłyście, to chyba i mnie nie wywalicie ;-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! GRATULUJĘ!!!! PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE :D:D

Minisia na allegro czy na jakiegoś nieuczciwego sprzedawcę?

Myśmy dziś byli na takim placu zabaw pod dachem i młoda poszalała ze swoim kolegą.
Aż mnie naszło, żeby takie coś otworzyć tylko w wersji jakie odwiedzamy w Dublinie.
Bo widzę, że popyt o raju!!! Pękało w szwach.

Planujemy kupić jakąś wygodną parasolkę-wózek dla Pati i sama nie wiem. Spodziewałam się trochę niższych cen.

Sąsiedzi imprezują i gadają głośno, a że ciepło, to balkon mają otwarty. Ja tam niewiele słyszę, ale co jakiś czas sąsiadka-wielce-oburzona wyłazi na balkon i woła na całe osiedle "MOŻE BYŚCIE TROCHĘĘĘĘĘĘ CIIIISZEJ BYLI, COOOOO????" no i ją choróbka słychać jak licho :/

A rano na wybory. Ale co to za wybór?

Witajcie.
A ja lekko podziębiona, węzły chłonne powiększone i czuję się dziwnie.
Dziś wybory i trzeba pójść zagłosować.
A tak poza tym, to niedziela upłynie pod znakiem leniuszkowania.

Wanilia jejku jaka wspaniała wiadomość - gratulacje ogromne.
Zaskoczenie zaskoczeniem, ale z drugiej strony ogromna radość.
Dbaj o siebie i maluszka/maluszkę ;-)

Minisiu :no: z tym allegro.
A i gratki za dobrą pracę.

Evelajna widzę, że korzystacie na całego i dobrze - a sąsiadka najwidoczniej zapomniała jak to jest imprezować :-p;-)

Martynko współczuję z powodu śmierci wujka a solna urna wrzucona do morza to rzadko spotykany rytuał.

Malenko oby już choroby nie dotykały twoich dzieciaczków. Zdrówka, zdrówka i zdrówka.

Nati to fajnie, że Bartuś tak ładnie przesypia nocki i dzienne drzemki.
My też nie narzekamy na to, tylko teraz jak jest ciepło to młody budzi się w nocy na picie - więc mam przygotowany kubeczek z wodą i daję.
Później śpi do rana.
Troszkę obawiam się czy nie przyzwyczai się i tak będzie, ale może nieeee .... więc ciiiiiiiiii :-p;-)

hej laski
chodzi o to ze kupiladla Wiki ksiazke
wyslalam kase tzn tata w pl i gostek napisal ze dziekuje ksiazke wysyla
3 dni temu dostalam meila z allegro ze wplata anulowana i ze ma mam poczekac az zmieni siestatus z anulowanej na odrzucona wtedy bede mogla zarzadzac moimi pieniedzmi
napisalam zaraz meila do goscia odp mi ze ksiazke wyslal i nie wie o co chodzi
wiec napisalam wczoraj ze prosze o potwierdzenie wysylki na meila (placilam za przesylke list polecony priorytetowy)
teraz czekam co napisze!!
zla jestem chyba jakis walek
bo numer tel podany na allegro jest zly nie takiego...

zla jestem to 2 czesc ksiazki ktora wika czyta tak mi zalezalo ;(

u nas dzis ciepelko ja wlasnie pije kawke mloda spi
byla dzis fryzjerka zrobilam sobie wlski i odrazu lepiej sie czuje :)

zdroweczka dla choruszkow
powodzenia dla starajacych sie!

reklama
Dziś dzień pełen atrakcji mimo, że kropił deszcz.
Właśnie zjedliśmy obiadek (późno :-p) bo wcześniej byliśmy w ZOO.
Małemu tak bardzo podobały się papugi, małpki i niedźwiedzie - tu nie można było go oderwać od ogrodzenia.
W przyszłym roku też się wybierzemy - Sebcio będzie bardziej rozumny :tak:

No i obowiązek obywatelski też wypełniony :tak:

Obiadek zjedliśmy i teraz odpoczywamy.

Minisiu qrcze też bym się wściekała.
Oby wszystko się wyjaśniło pomyślnie.

Do góry