reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witajcie!!!

Oliwka tu mówi e'ciocia uszczęśliw dziś swoich rodziców! Dziś jest piękny dzień na urodziny!!! Także zrbieraj się wszyscy na Ciebie czekamy:tak::-) (Dorka przeczytaj to małej-może zadziala:tak:)

Cieszę się na jutrzejsze KTG:tak:wiecie co mi się chwilę temu przydarzyło...siedzę przed kompikiem...nagle poczułam jakies mokro w majtkach...dotykam a tu mokra plama...jakby nie kontrolowane siusiu...czy to wogóle normalne...???:szok:

U mnie też dziś słoneczko-nie wiem jak na dworku bo nie wychodzilam...
Na obiadek buraczki+kotlecik mielony+ziemniaczki:-) mniam...

reklama
magdziunia dzięki za podpwiedz:tak:Wasz synio ma już 10 dni:tak:Kochany słodziak!

Brzuszek mnie znowu zaczyna pobolewać...i nudności wracają...już nic im w domciu nie mówię bo ciągle maja nadzieję,ze to już:-D

Ja mam ten plus ze mieszkamy z rodzicami, co prawde przy małym robimy sami, ale mama ugotje obiad, posprzata częśc wspólna więc ja mam tylko 2 pokoje do roboty jak juz coś. Ja cały dzień latam w koszuli nocnej, no chyba ze ktos przychodzi.Ja tak ze szczścia ze jesteśmy w domku, a pomyśleć ze wczoraj miałam mieć wywoływany poród.
Pępkowe udane, maly podostawał słodziaki i pampki oczywiscie. Najpierw ładnie spal , potem sie przebudzil, ale na rekach był grzeczniutki, a chetnych nie brakowało. Ja z mały zmyliśmy sie o 21 na kąpu, cyca i spać. Noc ładnie przespał. Teraz jest juz po kapieli, cycu i śpi. Dziś maja byc znowu goscie. Niemoge doczekac się spacerku, własnie kiedy można iść???
Zaraz zbieram się ogarnąc bajzel po wczoraj. Może togłupie ale mam wyrzuty sumienia, M poszedł rovbic stajnie a ja w wyrku, zamiast mu pomoc.

Może ktos dopisze nowe dzieciaczki do listy póki gosia się nie zjawi.
Kaka kuruj się

Pati po 10 dniach od narodzin powinno zacząć się werandowanie - stawianie dziecka ubranego jak na dwór przy otwartym bądź uchylonym oknie na 20-30 min.
Tak parę dni a później można wyjść na spacerek.

Ja co do gości, to jeszcze się wstrzymuję - niech mały się przyzwyczai do domowej atmosfery, werandowanie zaliczymy, parę pierwszych spacerków i wtedy goście mogą nas odwiedzać.

MADZIU a moze dzis spacerek z Malym ? Chco nie wiem kiedy sie wychodzi z takim malenstwem :cool2:
MAJECZKO po tych slowach do Oliwki az sie poplakalam :cool2:Kochana jestes Przeczytalam to jej to tylko mnie skopala i nic heheheNawet mowie jej ze dali jej dzis godzine wiecej i ze 26 pazdzienika ma 25 godz a nie 24 aby sie urodzic heheh Ale ona nie slucha:rofl2:
PPATQA ciesze sie ze pepkowe sie udalo I nie miej wyrzutow ze sie wylegujesz nalezy ci sie odpoczynek :tak:

Moja mama juz pojechala i ja zas sama i cholernie mi sie nudzi i mam juz dosc bycia samej Zastanawiam sie co jutro uda mi sie zaltwic w tym szpitaluJuz tylko jakos o tym mysleIde zaraz posprzatac bo jakos brudno jest i zabic czas musze

Witam sie!!!
Wczoraj nie zajrzalam bo mialam urwanie glowy na dodatek Wiktoria mi sie rozchorowala i latalismy po lekarzach teraz mam starcha zeby mala sie nie zarazila!!:szok::no:
Ja juz po sniadanku a maz na gieldzie pojechal kupic autko cinkusia-moze ma ktoras na sprzedaz:-)??
Blond kurcze ja wam tez kibicuje!!
Kaka kuruj sie kuruj ..
Moja krolewna spi jak aniolek.Taka kruszynka, caly swiat bym jej podarowala gdybym mogla:tak:
No ide na nieobecnosci bo widze ze nasza moderatorka:-D nam sie rozpakowala wiec pedze pogratulowac!!
Potem rosolek ugotuje i LB bo jestem niewyspana:no:
Gdzie Justysia i Motylek??????????????????????????

reklama
witam
kurcze juz 3 raz pisze ta wiadomosc...2 razy juz mi sie w trakcie komp wylaczyl:wściekła/y::-(
Ppatqo fajnie ze pepkowe udane, a co do listy to chyba tylko Gosia moze ja edytowac.wiec poczekamy. aha i nie wyg;lupiaj sie tylko odpoczywaj!Twoj maz nie rodzil wiec musi sobie sam poradzic, Ty masz co innego do roboty:tak:
Dorotko szykujs sie do szpitala bo moze Twoj suwaczek ma racje:-p:tak:
Minisia, Kaka zdrowka zycze
Magdziunia slyszalam o tych testach, ale niestety opakowanie 3 szt kosztuje 50 zl:baffled:to ja juz wole sie chyba pozastanawiac jednak....a pieniadze przydadza sie na cos innego na pewno.
ja cos sie nie moge od wczoraj z mama dogadac:szok:normalnie szok.czego ja nie powiem to ja wkurza i mowi ze sie przypier... o wszystko:-(a tak nie jest. nie wiem o co chodzi:-(teraz lezy u siebie w pokoju i ja juz sie staram nie odzywac za bardzo zeby nie denerwowac. bo jak cos powiem to albo ja marudze albo sie czepiam:-(kurcze normalnie mam ochote gdzies wyjsc i sie schowac ale nie mam jak...bo czuje sie jakbym tu przeszkadzala.
C nie bylo w nocy dzisiaj:-(chyba sie dobrze bawil....no nic musze poczekac jak sie obudzi to wtedy zadwoni...ale pewnie wpadnie wieczorem sie pozegnac na chwilke bo wieczorem znowu do Szczecina jedzie:-(

Do góry