reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
No wiec dwupaki.....:
Blond_20 (super wysunelam sie na prowadzenie;-))
K@siek
Malena81
Majeczka02
Dorotka123456789
Magdasf1
Kate28
Oolivia
Aniaaa
Marianna(nie wiem w ktorym miejscu na liscie bo nie wiem jaki termin...)

i to wszystkie juz czy kogos ominelam?

no mnie kolejka juz ominela i chyba musze isc na koniec:p
ale nat powaznie to kolejny cm brzucha w dol po dzisiejszych harcach Rafalka...w sumie 4 w dol, jeszcze troche i go zgubie gdzies:)ale za to jak sie oddycha w koncu:)tylko do lazienki biegam naprawde co chwile wiec juz wole herbat nie pic bo masakra:)chyba sobie cewnik zaloze bo kilometry do lazienki robie:)

ANIAA no dokladnie ja sie tym bardziej chyba niecierpliwie bo non stop mam jakies sygnaly Teraz od kilku minut tez mnie llapia bole na dole brzucha juz nawet nie patrze na zegarek bo to jakos dzownie boli :-( I wogole juz sobie nadzieji nie robie :-(

Moj M poszedl juz spac ja ogladam Mam talent ale pewnie zaraz tez usne Dzis spimy o godzine dluze :-)
DOBRANOC MAMUSKI :)

NO to jeszcze parę Was zostało, ale że rozdwojonych więcej będziemy za Was trzymać kciuki, żebyście szybciutko dołączyły do grona zczęśliwych mamuś z dzieciaczkami po drugiej stronie brzusia :-)

Dobranoc laleczki

Oooo..dzisiaj czas przestawiamy ???? umknełoby nam to...zupełnie zapomnieliśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to kto chce dzisiaj o godzine dłużej rodzić ??

Wanilia - no zostało nas parę zostało... ja na końcu listy :-:)-:)-( no cóż...ktoś ten październik musi zamknąć.

Mam tylko nadzieję, że limit ekspresowych porodów jeszcze nie został wyczerpany;-)

reklama
Asia - hehe.. może Twoja mama już z emocji dostała skurczy, stąd wie, że to dzisiaj ;-);-);-) a tak poważnie to życzę Ci żeby było dziś!!. No chyba, że C zapowiedział się z wizytą, to Rafałek jeszcze jedną dobę może poczekać....

Do góry