reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Witajcie podczytywalam Was jak się staraliśmy,trzymałam za Was kciuki. Mnie tez się udało w Parens.Za pierwszym podejściem IVF nie trzeba Białegostoku ani innych klinik dziewczyny wierzcie w Parens tez sie udaje za pierwszym podejsciem. Moim doktorem był doktor Słowik z którego jestem bardzo zadowolona.Wiele razy mogłam na niego liczyć. Jak mąż miał problem z oddaniem nasienia ze stresu podczas 1 inseminacji,pan doktor specjalnie dla nas mimo ze skończyl przyjmować wrócił się do Parens.Jak byłam już w ciąży i miałam niewielkie plamienie to się wystraszyłam i zadzwoniłam do doktora to od razu kazał mi przyjechać do niego do szpitala i okazało się ze wszystko w porządku w sumie już w drodze do Rzeszowa plamienia prawie juz nie miałam.Innym razem przy badaniu prenatalnym inny lekarz nie widział banki żołądkowej u malenstwa bardzo mnie to martwilo i nie chciałam czekać do wyznaczonej wizyty to zadzwoniłam do doktora Słowika i znowu bez problemu kazał przyjechać akurat miał dyżur w szpitalu zrobił usg i okazało się ze wszystko w porządku pokazywal mi nawet żołądeczek ze na pewno widać bardzo mnie to uspokoiło przeprowadzone usg i słowa pana doktora.Poza tym zawsze na wizytach pytał się jak się czuje jaka była ostatnia miesiączka itp.W szpitalu na Rycerskiej urodziłam śliczna córeczkę pan doktor się pytal jak tam mała i czy je.
Jestem bardzo wdzięczna panu Słowikowi! To bardzo dobry lekarz którego polecam.Fachowe podejście bez owijania w bawełne,pomoc i co najważniejsze efekty: urodzone Skarby.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny jestem mamą 3 miesięcznej Laury, bardzo potrzebuje Waszej pomocy gdyż muszę zebrać jak najszybciej ankiety do pracy magisterskiej i liczę na waszą pomoc, gdyż wiecie same doskonale jak ciężko z czasem
1f642.png
:)
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
1f642.png
:) Jeśli możecie wyślijcie dalej. Dziękuję bardzo :**
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA

hej nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda :)
ale ponieważ ja już zakończyłam swoją przygodę z in vitro i teraz już pozostaje cieszyć mi się moim synkiem :D
Nie wiem czy komuś by się przydało ale zostały mi dwie fiolki Prolutex do zastrzyków i zaczęte kółeczko estrofem 2mg. I oddam jeśli tylko pomoże można pisać na priv.
Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie :)

reklama
Cześć dziewczyny . Mam Hashimoto i niedoczynność mam szansę na dzidzia ? Jak radzić sobie z myślami o dziecko jestem załamana . Lekarz dał mi stymulacje jajeczkowa ia A nie dostałam miesiączki:-( okres os 8 styczeń A owulacje testy pokazały 6 luty :( masakra o brak dalej miesiączki:-(

Do góry