reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Parapetówka Marzeny :) Wstęp wolny :P

marzena dom urządziliście przepieknie! stylowo, nowocześnie i przede wszystkim cudnie dobrane kolory! a swoją drogą w kuchni mamy taki sam kolor ścian :D
naprawdę pięknie, tez jestem ciekawa jak wygląda z zewnątrz :)

częstuję się drinkiem i ciasteczkiem mniammmm :D

reklama
dobrze prawisz joluś, gooopio tak z pustymi rękoma ;) ja też cus mam ;)))

komplet-obiadowy.jpg

aha... jolek a po co ta choinka? juz po świętach ;)

łooo:szok:Chwilowo mnie nie ma,a tu taka impreza:szok:
Marzenka ślicznie urządzony domek:tak:Mnie najbardziej urzekła kuchnia i duża łazienka z czerwoną ścianą-piękne!:happy:
Poproszę drinka blue:cool2::cool2::cool2:

Aha żeby nie było,że z pustymi łapami się pcham, to mam dwa drobiazgi na nowy domek:
pic__167_obraz_3883.jpg2k3c111afce2.jpg

Marzenka przepięknie się urządziliście, kolory mega wypasione a łazieneczki bomba, ale bym sobie poleżała w wannie a mam tylko niestety prysznic:) No nic tylko Wam życzyć aby sie Wam dobrze tam mieszkało!

reklama
Do góry