reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Parapetówka Marzeny :) Wstęp wolny :P

Tak. Kot biega po schodach tak, że kiedyś z nich zleci i się dowie jak to miło :) Jak nie ma obcych to jest już bezproblemowo.

Oj Jolek jak możesz nie kojarzyć :p Pierwsze Święto, środek nocy i ... laptop na wyspie w ciemnościach :D:D:D

reklama
Maja no i ze schodów byś spadła;-):-D
Jolcia ja też na diecie ale ciacho jedno nie zaszkodzi. ;-):rofl2:

Marzenka rozumiem że dobrze się Wam mieszka. Domek przepiękny z zewnątrz to się nie pali powoli zrobicie i to.

częstuje się niebieskim drineczkiem a w zamian Pani domu wręczam < prezent niespodzianka > :-)

ojj ojj jak ślicznie :-) szczególnie podoba mi się kuchnia :tak: piękne połączenie kolorów :tak: a jeszcze te bambusy jak dojdą u la la :-)
łazieneczki super w nowoczesnym stylu :tak:
fajowski nie typowy kominek :tak: a te schody mmmm ale fakt ciutkę bym drżała o dzieci ;-) i o tych co za dużo tych drineczków się napiło :-p

wrażenia ogólne bardzo pozytywne :-) dziękuje i na koniec poczęstuję się ciachem ;-)

Marzenka!! ja o wodzie ... ale chętnie pozwiedzam :-D
wystrój rewelacja, kolory piękne ... bardzo mi się podoba i super wygląda to malowanie z fakturą :tak:
Przestronna chatynka nie ma co! Tylko pozazdrościć ... teraz to biegi i konkursy i zabawy w chowanego będą pełną parą odchodzić.

to dla mnie ten niebieski, czerwony i zielony:-D ciastka też chętnie:-D

marzenka fiu fiu, takie wszystko nowe, aż strach dotknąć.Piknie, i najbardziej to mi się łazienka podoba, ale bym zaległa w wannie, chyba sobie napuszcze wody...
a schody- no cóż, ,mogę z nich spaść, jak chcesz oczywiście, w samych skarpetkach pójdzie mi gładko:cool2:

Marzenka no dom jak marzenie po prostu, bardzo mi sie podoba.
A masz ogródek? Synus bedzie mial gdzie biegac?

Zamawiam niebieskiego bo tak ladnie wyglada mi. Ciacho tez chętnie zjem ja tam nie jestem na diecie:-D

Ja tez i ciacho i drineczka poproszę:) Marzena, chata jak się patrzy, cudna po prostu! A ten fiolet na dole - bombastyczny!!! Zrób proszę fotę z zewnątrz, albo opisz chociaż jak dom wygląda: dach dwu czy czterospadowy, z garażem czy bez?:)

reklama
wielkie wow:szok: ślicznie Marzenka!
Kolory cudne, kolor w salonie moje bajka, w kuchni też ślicznie, łazienki obie piękne,
Będziesz moim doradcą w przyszłym roku:tak:
Biorę drinka i ciasteczko:-)

Do góry