reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pampersy. Wymienię na większe. Proszę o pomoc

Miasto
Wrocław
Witam,

Próbowałam już na tablica.pl, ale odzewu brak. Mam dwie paczki Pampers rozm.2 po 94 szt. w opakowaniu ( nowe, zamknięte opakowania), gdyż nie sądziłam, że mój maluszek tak szybko przeskoczy ten rozmiar, a lada dzień już będę potrzebować czwórek, więc tu prośba do mamuś z Wrocławia: Czy jest młoda mama, która już potrzebuje dwójek i będąc na zakupach kupiłaby czwórki i po prostu by się ze mną wymieniła? Cena jest dokładnie taka sama ( tylko im większy rozmiar - tym mniej pieluszek w opakowaniu) Proszę:confused:

P.S - wymieniłabym w sklepie, gdyby mój M zachował paragon ( od tej pory zbieram wszystkie paragony do woreczka :) )

-chociaż jednej paczki się pozbyć, bo mi się trójki kończą i muszę się zaopatrzyć w 4ki
sprzedam za 50 zł paczka (taniej niz w sklepie !)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry