reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Palenie w ciąży

reklama
mojej znajomej lekarz powiedzial, ze skoro nie umie rzucic to niech chociaz ograniczy do paru dziennie, stwierdzil tez ze lepiej ograniczyc niz rzucic w jednej chwili, bo to moze byc szkodliwe dla dziecka

jeśli nie pomaga sam fakt, że masz świadomość bycia w ciąży i tego, że nie możesz palić dla dobra dziecka, to może powinnaś wybrać się na terapię leczenia uzależnień? myślę, że to najlepsze wyjście i dla matki, i dla dziecka

Ja wiem, że nie wszystko da się zaplanować, ale chyba najlepiej jest zacząć walczyć z nałogiem zanim się zajdzie w ciążę... Ciężko mi zrozumieć, jak ktoś może tak postępować.

ja przy synu rzuciłam palenie, ale jak ktoś palił i szłam za nim to normalnie ledwo wytrzymywałam by mu papierosa z dłoni nie wyrwać :D

ja tylko mam nadzieję, że wszystko skończyło się pomyślnie a ty rzuciłaś papierosy :) u mnie na szczęście nie było z tym problemu

reklama
Za mną strasznie chodziły papierosy w ciąży, zaparłam sie i nie paliłam ale jak czułam dym od kogoś to aż musiałam chociaż przez chwile powąchać...Tragedia!

Do góry