reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ovarin zatrzmał okres

c@t

Hej! Czy jest tu jakaś osoba, która stosuje Ovarin? Miałam nadzieję, że pomoże on w skróceniu cykli, pomoże mi zajść w ciążę, lecz efekt jest przeciwny! Spóźniony okres o 5 dni. Testy ciążowe w dniu miesiączki negatywne.
Czy ktoś miał podobna sytuację? Co teraz?

reklama
Rozwiązanie
Co do spóźnienia... nie wiem, czy to psychika czy nie, alee... większość moich koleżanek starających się i niestarających miała opóźnione miesiączki. I myślę, że to może kwestia zmiany pogody.
Biorę te co ci kiedyś pisałam, z tej samej firmy, co mój partner bierze.

Nazywają się fema in form kinderwunsch multi + i do tego Omega form 375 epa + i jak mi się skończy moja witamina D to zamówię stamtąd też (bo mam niestety niedobór).
A pamiętam już. Ja zażywalam castagnusa, clavelle, ovulomed max i jeszcze jakieś inne i nic nie działa. Jeszcze z wątku ciąża po poronieniu @Madlein polecała cyclodynon muszę spróbować a jak nie to to co Ty napisałaś. Choć małe szanse przez podwyższone hormony męskie. Bo to jest u mnie powód nieregularnych miesiączek.

reklama
Tak jak @młoda1994 pisze cyclodynon brałam trzy cykle i wyregulował mi @ na ponad pół roku. A też jestem ciężki przypadek. Teraz np. brałam 10dni duphaston, mija 3dni i jedyne co mnie dopadło to jakaś infekcja, a nie @ [emoji23]
Witaj w klubie. Ja nie mam co prawda infekcji ale 49dc 3 dzień odstawienia leków na wywołanie okresu. Kolejny cykl będzie trwał ponad 60 dni[emoji2356][emoji2368]

Tez mam problemy z uregulowaniem cyklu.😑
Brałam dwa lata miositogyn GT i cyklodynon-nie wyregulowal.
Teraz biore duphaston od 16 d.c. przez 10 dni, ovarin co dzień 2x1 i ovulomed max-pierwszy cykl z tym, z duphastonem drugi.
Poprzedni cykl-47 dni.
Dziś jestem w 32 d.c. podbrzusze i jajniki pobolewają jak na @ od dobrego tygodnia. Nie testowałam bo czy to ma sens przy dwu i pół letnich staraniach?
Ręce i nogi opadają😭

Co do spóźnienia... nie wiem, czy to psychika czy nie, alee... większość moich koleżanek starających się i niestarających miała opóźnione miesiączki. I myślę, że to może kwestia zmiany pogody.

Rozwiązanie
Do góry