Ka.2606
Fanka BB :)
Pochwal się brzuszkiem [emoji4]
Witajcie ponownie dziewczynki ja tak do 6 miesiąca nie miałam brzuszka ciazowego w ogóle. Wszyscy lazili za mną, że gdzie ta ciąża i w ogóle buu. Od 7 coś się zaczęło dziać, teraz 34tc I jest bębenek, nadal niezbyt okazały, przynajmniej tak wszyscy twierdzą, bo dla mnie jest wielkim bębniokiem, ale jest taki dość typowy (Zn jak na ciążowy to taki mały, ale zapasy nadal tam są, więc generalnie do małych nie należy). Zaczynałam z wagą 95 przy 173, czyli podobnie do Ciebie Welemi. Jak będziesz chciala to wrzuce fotke jak brzuchol wygląda obecnie , tyle że teraz ważę mniej, ale no mniej więcej porównanie by było. Ruchy czuje zdecydowanie normalnie, tzn.wsciekle, całym brzuchem mi miota jak jakis demon. A Wy macie eleganckie brzuszki I wg. mnie jak najbardziej ciążowe ale odrobina humoru, powtarzam sobie jak mantrę, opłaca się w pewnym aspekcie być grubym przed ciąża, nie kupiłam dotąd ani jednego ubrania ciazowego [emoji14] tyle szczęścia, że we wszystko wchodzę (byłam fanką ubrań z gumą w pasie ) I raczej już nie kupię, bo do wylotu mamy górą miesiąc.