Oczekujaca123
Fanka BB :)
Wyszlo Ci to na badaniu czystości pochwy?I dopochwowe i doustne. Codziennie na zmianę. Tak do końca muszę dojechać, bo mam nieprzyjemnych gości na szyjce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyszlo Ci to na badaniu czystości pochwy?I dopochwowe i doustne. Codziennie na zmianę. Tak do końca muszę dojechać, bo mam nieprzyjemnych gości na szyjce
Ja nie mam, ale jak czytałam o tym to właśnie jest to wskazaniem do cesarki.Czesc dziewczyny czy ktoras z was miala problem z lozyskiem przodujacym ja w poprzednich ciazach niemialam a teraz mnie strasza cesarka
Poza ogólnikami to nic nie wiem o przodującym łożysku...Czesc dziewczyny czy ktoras z was miala problem z lozyskiem przodujacym ja w poprzednich ciazach niemialam a teraz mnie strasza cesarka
Tak, na szczęście lekarz mi szybko zrobił to badanie.Wyszlo Ci to na badaniu czystości pochwy?
Kochana, nie martw się na zapas, nie wiesz i tak czego się spodziewać, trzeba zaufać swojemu ciału i mimo wszystko lekarzom i położnym. Psycholog w szkole rodzenia nam mówiła, że jak kobieta jest bardzo zestresowana, to jest w stanie sama zatrzymać swoją akcję porodową... Tak więc psychika jest mocarnaJa nie mam, ale jak czytałam o tym to właśnie jest to wskazaniem do cesarki.
Myślę, że nie ma się ci martwić. Ja też nie wiem co mnie czeka., bo mam wysokie ciśnienie, więc to będzie zależało od mojego ciśnienia jak przyjadę rodzic lub ewentualnych skokow ciśnienia które mogą wystąpić pod koniec ciazy.
Ja już się pogodzilam , że będzie co będzie.
Ale.....
Ja mam gorszy strach przez sn.... nie wiem czemu mam.jakies wizje, że nie dam rady "wypchac " dziecka, że się "zamknę" i zrobię mu krzywdę itp itd.... to mnie bardziej przeraża;(
Ile ja bym dała za basen teraz w te upały ... [emoji7]Ja biorę ten probiotyk żeby nic na basenie nie złapać.
Oczekująca ja też się bałam strasznie, nie umiałam sobie wyobraźić jak te dziecko wychodzi z tak nie wielkiego otworu... krzyczałam podczas porodu że nie dam rady i chce do domu wracać nogi zaciskałam do środka zamiast na zewnątrz, ale położna cały czas coś gadała co mam robić i jakoś poszło, ja porównuje poród poniekąd do mega zaparcia
No niestety mam zakaz na basen już od 3 m-ca... Żeby nie wypłukiwać sobie tej dobrej flory, która hamuje namnażanie się tamtych złych bakterii, bo antybiotyki nie podziałały :/a to nie możesz chodzić przez tą bakterię?
no szkoda, mniej byśmy się bały rodzić
No niestety przy łożysku przodującym to jedyna opcjaCzesc dziewczyny czy ktoras z was miala problem z lozyskiem przodujacym ja w poprzednich ciazach niemialam a teraz mnie strasza cesarka
Łomatko, bym się chyba pocięła bo ostatnie 2 miesiące ciąży to basen był jedynym miejscem gdzie czułam się względnie okNo niestety mam zakaz na basen już od 3 m-ca... Żeby nie wypłukiwać sobie tej dobrej flory, która hamuje namnażanie się tamtych złych bakterii, bo antybiotyki nie podziałały :/