reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam nadzieje ze befzie dobrze ale boje sie jak nie wiem rodze salejo od domu bo prawiw 100 km :(W rudzie slaskiej...szpital ma różne opinie ale ciężko kierować się opiniami...
Olucha a co masz nie tak z hormonami?

Hejka :)

Dzieciaki rosną .., Kubus w czwartek 6 tygodni[emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15] szok ...

Wczoraj ważył 5525 ...

Olucha super ze usg i neurolog dobrze [emoji106]

Aisha , Olucha dzieciaki dobrze :) Emily jeszcze troche kaszle ..,ale tak jest ok ..
A Kubusiowi znowu oczko ropieje troche ..., a tak tez wszystko dobrze .. :)

Aisha super ze bioderka dobre :) Kuba tez sie odrazu z brzucha na plecy przekręca .. Nie lubi na brzuszku jakos ..

Jeraha no juz niedługo :)

Lucalew jak tam ?

Rurka ?? Juz w domu ???

ImageUploadedByForum BabyBoom1431465988.074258.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1431466052.997863.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1431466065.667096.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431465988.074258.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431465988.074258.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 57
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431466052.997863.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431466052.997863.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 56
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431466065.667096.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431466065.667096.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 52
Jeraha tak jak mowisz nie ma co kierowac sie opiniami. Kazdy i tak inaczej przezywa porod :-D 100 km to przejedziesz w 1,5h ale na wszelki wypadek jak zacznie Ci sie porod to zadzwon do szpitala czy maja miejsca. Na kiedy masz termin? Spakoj torbe i czekaj w optymistycznym nastroju :-) juz niedlugo malenstwo bedzie z Toba

Czesc dziewczyny. Miałam plan,by być z wami bardziej na bieżąco, ale bez szans. Zbyt trudny to czas. Na przeprowadzkę i końcówkę ciąży nałożyły się zmartwienia i strach o mamę.
Teraz już ją nic nie boli i wierzę,że czuwa nad nami,ale tak mi smutno. Odeszła tydzień temu.

A my oczekujemy na przytulenie nowego życia, dziś równe 40 tygodni.

Nie nadczytam,co pisałyście, ale ogromne gratulacje dla Agnelli! Niech maluszek się zdrowo chowa.

Wikasik bardo mi przykro ale trzymaj się dzielnie wszystko się ułoży. ..
mam 3 terminy ze względu na pcos nikt nie był wstanie stwierdzić jak długi był mój cykl pierwszy z usg i 28 dni cyklu wypada 24.maja cykl 35 dniowy 30 mają a 40 dniowy 6 czerwca...

reklama
Wikasik przykro mi,trzymaj się dzielnie bo musisz być silna dla malucha.

Jeraha a lekarz dał ci jakieś skierowanie do tego szpitala?
I czy nie lepiej byś położyła się tam kilka dni wcześniej?
Znam osoby które urodziły w ciągu godziny od odejścia wód...
Karina mały paczuszek się z Kuby robi :)
Madalena fajny tez twój śmieszek :) wygląda na starszego!
Hehe widzę ze nam rehabilitacja nie będzie potrzebna bo też ćwiczę łódkę i przywracanie na boki :)
Mój to już sam próbuje i to akurat na lewą stronę której nie lubił...

Do góry