reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Olucha my mamy nebulizator firmy famili line.
Ale zanim go kupiliśmy to był zwykły garnek z gorącą wodą :)
Współczuję podejścia męża. Przecież mógł kupić róże za 10zl i na pewno byłoby ci miło.
My z mężem jesteśmy razem 8,5 roku i do tej pory robimy sobie prezenty często bez okazji i zostawiamy miłosne lisciki na lodówce.
Biedna jesteś :*

Olucha współczuję męża! Mój mi nic nie kupił ale my oboje mamy w maju ur i w tym roku umówiliśmy się ze w ramach prezentu remont salonu robimy :)
A co do szpitala to wytrzymasz ... ja np jestem tu spokojniejsza bo wiem ze ma opiekę w razie czego ...

Aisha ile u was trwała ta infekcja?

My też inhalacje mamy z soli.

Dokładnie Rurka ja też tak myślałam w szpitalu. A byłam tam naprawdę długo. Co u córki? Lepiej już?
U nas trwało to 10 dni,ale przez pierwsze 5 nic nie robiłam bo mi pediatra powiedziała ze dziecko zdrowe a ja mam depresję poporodowa :( gdy.się baaardzo pogorszylo to pojechaliśmy na ip.

Olucha kochana jak piszesz o swoim mezu to mnie Ciebie zal, plakac mi sie chce a z drugiej strony jestem wsciekla na niego i uwierz mi ze gdybym go spotkala to nie wiem co bym mu zrobila. Powiem Ci tak mam 33 lata i przez wszystkie lata na urodzinh nawet w tedy kiedy bylo u nas biedno to moj M jak nie kupil mi prezentu to chociaz zrobil kwiatka z papieru czy pyszna kolacje, obiad albo w pozniejszym terminie kupil jakis drobiazg i nigdy nie uslyszalam ze jestem za duza co to w ogole za argument? pacan jeden. Olucha zostaw pajaca on naprawde nie zasluguje na Ciebie ani na coreczke ktorej nie jest w stanie poswiecic czasu ani Tobie. On w ogole Cie nie szanuje. Ja Ci juz pisalam pogonilabym go juz dawno. Sama dasz sobie rade bez pacana. Jestes mloda jeszcze znajdziesz odpowiedniego a pzrede wszystkim szanujacego Ciebie faceta. Wez go pogon bo nic na dobre sie nie zmienia i nie widze zeby kiedykolwiek mial sie zmienic, nie ma co sie łudzić. Przykro mi Olucha sytuacji z tymi fobolami. Olej to, wiem ze to przykre bo sma jestem otyla ale ja siebie zaakceptowalam. Oczywiscie staram sie zrzucic wage ale bardziej dla zdrowotnosci, teraz oczywiscie nie jak jestem w ciazh ale po mam zamiar dalej walczyc z waga i mam nadzieje ze tez mi sie uda jak Rurce zrzucic sporo wagi. Chodzisz na basen wiec tego sie trzymaj i zoabaczysz ze za chwile cos sie ruszy z waga a ajak z waga to i usmiech sid pojawi na ustach i tego Ci zyczd.

Hej dziewczyny dopadlo mnie straszne przeziebienie. Boli mnie wszystko! Gardlo, wielki katar, uszy :-( obym tylko malego nie zarazila...
Rurka a jak tam Liliunia?
Aisha ja tez zapisuje codziennie ile mlody zjadl :-)

Olucha fakt,twój mąż to pajac. Jeszcze nigdy o nim dobrego słowa nie powiedziałas! On ma w ogóle jakieś zalety?
U nas tez gdy kasy nie było to był kwiatek albo kolczyki za kilka zł. I tak szczerze to były najlepsze prezenty.
I skoro mąż woli poświęcac czas dla chrzesniaka zamiast własnej córce to chyba coś jest nie tak z nim.
Madalena kup sobie w aptece takie maseczki, żebyś nie zarazila seby.

W ogóle to się uśmiałam wczoraj. W sobotę młody skończył 3mce i jadł średnio po 750-800ml, czyli zgodnie z tabela na mleku. Wczoraj zaczął się 4mc i zjadł ponad 900 jakby wyczuł ze zgodnie z tabela ba mleku więcej mu przysługuje :)
Niestety w nocy było ciężko,bo chyba brzuszek go bolał bo często się budził.

Mam mam maseczki :-) a dzis tesciowa przyjechala sie Sebkiem caly dzien zajac zebym ja sie wylezala.
Ksiazkowo Aleks zjadl :-D a ile teraz wazy?
Aisha a cwiczysz jakos z Aleksem w zwiazku z ta leciutka asymetria? My dzis zaczynamy rehabilitacje - ciekawa jestem jak to bedzie wygladalo.
Olucha co tu duzo mowic po raz kolejny wspolczuje meza i naprawde jesli Twoje zycie wyglada tylko tak jak piszesz tu na forum to przemysl wspolne zycie razem. Dla siebie i Marty!

reklama
Madalena jutro go będę ważyć przy okazji szczepień. A ile Sebastian waży? I mierzy?
Na razie jedynie zmieniliśmy mu położenie łóżeczka,że podchodzimy do niego od lewej strony,jak sue bawimy to tez zachęcamy go do patrzenia na lewo. I już jest lepiej. Zapytaj jeśli możesz rehabilitanta o jakieś ćwiczenia na lekką asymetrie prawej strony,bo my nadal nie umiemy znaleźć nikogo kto się takimi maluchami zajmuje.

Może i książkowo zjadł,ale zjedzenie nagle o 180ml więcej spowodowało że go brzuszek bolał i kupki nie umiał zrobić. Aż mi się nie chciało wierzyć jak wieczorem policzyłam ile zjadł.

Do góry