Jeraha to nie lepiej w Katowicach? Tam jest taki super szpital specjalistyczny. I zajmują się wcześniakami,dziećmi chorymi itp. U nas często się właśnie do Katowic wywozi do centrum matki i dziecka. Pierwsze słyszę o Rudzie.
reklama
Jeraha
Zaangażowana w BB
Lekarz który wykrył wade pracuje w rudzie i polecał ten szpital wiec juz sama nie wiem...dla mnie to obojętne gdzie urodze byleby wszystko było dobrze...słyszałam że można też w Katowicach chyba w ligoCie? podobno W rudzie mają podobno najlepiej rozwinięty ten oddział neonatologii na slasku...
Ja się nie zdecydowałam. Kasę wolałam wydać na jednoosobowy pokój po porodzie. I okazało się to super sprawa bo tyle czasu w tym szpitalu spędziliśmy. Za to miałam swobodę, mógł mnie odwiedzać kto chce i jak długo chce miałam swoją łazienkę itp.
No i dobrze zrobiłam bo za położna zapkacilabym 650zl i by to był zbędny wydatek bo musiałem mieć cc.
A ty nie masz wskazań do cc? Bo jeśli dzidzia ma wadę serduszka to chyba jakieś ryzyko jest....choć ja tam się nie znam.
No i dobrze zrobiłam bo za położna zapkacilabym 650zl i by to był zbędny wydatek bo musiałem mieć cc.
A ty nie masz wskazań do cc? Bo jeśli dzidzia ma wadę serduszka to chyba jakieś ryzyko jest....choć ja tam się nie znam.
Jeraha
Zaangażowana w BB
Na szczęście wada nie jest na tyle duża i poważna żeby było wskazanie do cc...ale nie jest powiedziane ze mi go nie zrobią dlatego cały czas się zastanawiam nad tą położna właśnie tymbardziej ze meza może je być ze mną wtedy... A wy rodizlilyscie z meZami. ? taki jednoosobowy pokój to fajna sprawa ale myślałam że to jest nie płatne poprostu zależy od szczęścia. ?
reklama
Mój przy mnie nie był,bo cc było nagłe i nie zdarzył z pracy dojechać.
U nas w szpitalu pokój jednoosobowy kosztuje 350zl. I trzeba go sobie przy porodzie zarezerwować.
W ogóle jest też taki pokój gdzie jest kanapa i gdzie mąż może spać ale akurat jak rodziłam to był zajęty.
Oczywiście jeśli wszystkie miejsca na sali byłyby zajęte to dają do jedynki,ale gdy się coś zwalnia to każą się przenosić.
Hehe jak leżałam na patologii noworodka juz,to na położnictwie było tyle kobiet,że miejsc zabrakło i je na patologie ciąży i ginekologie upychali
U nas w szpitalu pokój jednoosobowy kosztuje 350zl. I trzeba go sobie przy porodzie zarezerwować.
W ogóle jest też taki pokój gdzie jest kanapa i gdzie mąż może spać ale akurat jak rodziłam to był zajęty.
Oczywiście jeśli wszystkie miejsca na sali byłyby zajęte to dają do jedynki,ale gdy się coś zwalnia to każą się przenosić.
Hehe jak leżałam na patologii noworodka juz,to na położnictwie było tyle kobiet,że miejsc zabrakło i je na patologie ciąży i ginekologie upychali
Podziel się: