reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

hej dziewczyny rzadko tu zaglądam ale ciekawa byłam co u was słychać :) poczytałam was co nie co już wiem :)

U mnie - córka z przedszkola zapalenie płuc , a potem szymonek złapał i byliśmy w szpitalu. ale już jest ok. szymonek 16tego konczy 4 miesiące. a córka w lutym 4 lata ;)
O rany, same czwórki [emoji16][emoji16]

Zdrówka dla chorowitków, już pozdrowieli wszyscy??

reklama
Dziękuję za gratulacje. Jeszcze nie. Może się w weekend dowiemy a może dopiero na polowkowych albo wcale. Partner się nie może zdecydować czy chce wiedzieć czy nie a mi wszystko jedno :)
Nawet jak przez jakiś czas nie będzie chciał wiedzieć, to może wymięknąć [emoji16][emoji16] gdyby USG tego nie zdradzało, to chodziłabym nawet i do wróżek, żeby coś zdradziły [emoji23]

Dziękuję za gratulacje. Jeszcze nie. Może się w weekend dowiemy a może dopiero na polowkowych albo wcale. Partner się nie może zdecydować czy chce wiedzieć czy nie a mi wszystko jedno :)
Ja w 1 ciąży poznałam płeć przy porodzie [emoji28]. Drugi raz już bym tego nie wytrzymała, zresztą w 2 ciąży lekarz na genetycznym usg nie pytając mnie nawet o zdanie powiedział co będzie, chociaż zaznaczył, że na 80%. Ale miał rację.

Oj ja bym nie umiała wytrzymać nie wiedząc czy to chłopak czy dziewczynka :) Od początku pierwszej ciąży „wiedziałam”, że będzie dziewczynka, od początku drugiej, że chłopak - takie 100% jak ktoś mnie pytał... no i mam starszego chłopaka i młodszą dziewczynkę ;) Także moja intuicja jest nic nie warta ;) Przy starszym ginekolog powiedział mo koło 16 tygodnia, że chłopak (no był wtedy szok), a przy młodszej w 12 tygodniu ginekolog utwierdził mnie w przekonaniu, że raczej chłopak, żeby potem w 20 jednak stwierdzić, że dziewczynka ;) U okrąglaków trochę gorzej widać wszystko w USG bo ten nasz tłuszczyk trochę przeszkadza (czego ginekolog również nie omieszkał wpisać na wyniku) ;)
Na co się nie zdecydujecie- czy będziecie chcieli wiedzieć czy nie - powodzenia na wizycie!

Wizyta była dziś, usg tylko tak na szybko z powodu bólów, w UK jednak inaczej. Miałam mieć dopiero w 20tyg i potem co 2tyg żeby badać przyrost z powodu problemów. No ale Dzidzia żyje, ma się dobrze i rośnie idealnie. Wczoraj wieczorem udało nam się znaleźć serduszko na dopplerze w domu. Piękny odlgos no tutaj nie dają na usg posłuchać.
A co do płci to możliwe że w weekend pojedziemy prywatnie, napiszą nam w kopercie i jego mama zrobi nam ciasto. Na to nawet przystał. Zastanawiam się czy nie za szybko bo będzie 16t5d?

Hej moge do was dołączyc ?? Obecnie 19+2 mam nadwage z którą walczylam od czerwca i schudłam 10 kg teraz znow zaczynam nabierac [emoji23][emoji23] jestem mama dwóch dziewczynek z czego jedna ma 6 lat a druga rok i 3 miesiace [emoji171]
Buziaki dla was [emoji108]

reklama
Do góry