reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Oj bidulki...

Zdrówka wszystkim życzę [emoji8]

Wróciłam właśnie z wymazu z szyjki, mam nadzieję, że za tydzień usłyszę, że już jest czysto... Maluch już dwa antybiotyki brał ze mną :(

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Dziewczyny, zdrówka dla Was i dla dzieciaków. Mam nadzieję, że święta będą już bez chorób...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam taka nadzieję....

Colorado oby już było wszystko w porządku. A kiedy masz teraz wizytę?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To może zobrazuję to tak: moja stopa, kiedy na niczym nie stoję, ma szerokość prawie 12cm, muszę szukać obuwia dla osób z haluksami, a takie jak są, to są brzydkie. Dlatego szpilunie u mnie odpadają, bo może i włożę buta, ale mnie diabelnie ciśnie, co za tym idzie, bardzo szybko taki but mi się psuje. Strasznie botki mi się podobają, ale na całego "dajchmana" wchodzi na mnie może jedna para. Nie żebym marudziła :) I tak ubieram się raczej na sportowo.
Wpadło mi w oko na fb; )
Link do: Duży rozmiar, większy wybór

Ja też mam taka nadzieję....

Colorado oby już było wszystko w porządku. A kiedy masz teraz wizytę?

W następnym tygodniu mam serię - w środę 4.04 mam standardową wizytę u gina, a w sobotę 7.04 połówkowe [emoji4]

Po połówkowych zacznę może coś kupować dla malucha :) póki co mam tylko fotelik [emoji16]

8une3e3knh2uwklu.png

Dopiero zacznie się szaleństwo hehe

Ee tam, ja jestem grzeczna dziewczynka [emoji23]

Wczoraj jak tak prasowałam to pomyślałam sobie, że cieszę się, że falbanek nie będę musiała prasować, bo nie ogarniam bardziej skomplikowych rzeczy [emoji16][emoji16]

8une3e3knh2uwklu.png

Ja właśnie szukam stroju na chrzest dla Filipa i nic mi się nie podoba [emoji21][emoji53]

Mimi, a kiedy chrzcicie, bo zapomniałam?

Colorado, jak zaczniesz kupować to pewnie trudno będzie skończyć [emoji16]

reklama
Mimi, a kiedy chrzcicie, bo zapomniałam?

Colorado, jak zaczniesz kupować to pewnie trudno będzie skończyć [emoji16]

29.04 więc już niedługo. Ja chciałam to ubrać całego na biało jak starszaka ale nie ma nic ładnego [emoji53]

Do góry