reklama
Wokatka
Początkująca w BB
Zdecydowanie polecam Penatena czy J&J- są najlepsze. Próbowałam też Rossmana ale kiepsko chłoną gwałotowny napływ pokarmu. A belle są beznajdziejne bo w ogóle nie układają się w staniku do karmienia- robią się rogi i widać nawet pod luźnym ubraniem.
justyna z wrześni
Wdrożona(y)
Ja polecam PENATEN są bardzo dobre. Wcześniej używałam Belli i tez ok.
Zapraszamy na nasz blog Blog kacperek3 na www.smyki.pl
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
jak dla mnie J&J sa dobre,ale czasem przyklejeją mi sie do nich brodawki a odklejanie boli:-( Ale są bardzo chłonne i nie przesiakają nawet w nocy:-)
W ciągu dnia używam BabyOno. Są gut, kiedy się bardziej panuje nad mleczarnią niż podczas snu;-).
W ciągu dnia używam BabyOno. Są gut, kiedy się bardziej panuje nad mleczarnią niż podczas snu;-).
vampirek80
mamusia Maciusia:)
Dla mnie najlepsze sa J&J!canpol-tragedia maja ostre rogi i drapaly mnie w juz i tak bolace piersiatka
vampirek80
mamusia Maciusia:)
justyna z wrześni masz ślicznego dzidziusia bylam na Twoim blogu!GratulujeJa polecam PENATEN są bardzo dobre. Wcześniej używałam Belli i tez ok.
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
nuk premium póki co chyba dla mnie są najlepsze, cieniutkie, chłonne...
j&j (penaten) też są ok,
baby ono ujdą,
fixies podobnie, ale tak jak poprzednie (j&j niestety też) na początku przyklejały się do brodawek, co powodowało jeszcze większy ból
chicco od biedy, ale zbyt "papierowe"
cienkie z gerbera - dla mnie tragedia, sztywne, zginają się i powstają "rogi" w staniku, wygląda to tak, jakbym chusteczki hig. wpakowała pod stanik (i to w opakowaniu), ale może to wina małych piersi, możę przy dużych są ok chłonne są bardzo, nie powiem
j&j (penaten) też są ok,
baby ono ujdą,
fixies podobnie, ale tak jak poprzednie (j&j niestety też) na początku przyklejały się do brodawek, co powodowało jeszcze większy ból
chicco od biedy, ale zbyt "papierowe"
cienkie z gerbera - dla mnie tragedia, sztywne, zginają się i powstają "rogi" w staniku, wygląda to tak, jakbym chusteczki hig. wpakowała pod stanik (i to w opakowaniu), ale może to wina małych piersi, możę przy dużych są ok chłonne są bardzo, nie powiem
Podziel się: