reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

osłonki na piersi, wkładki laktacyjne... wszystko o dodatkach

Wkładki laktacyjne wielorazowe Medela.Dla mnie rewelacja.

A z jednorazowych,to używam też Canpola.

reklama
Zdecydowanie polecam Penatena czy J&J- są najlepsze. Próbowałam też Rossmana ale kiepsko chłoną gwałotowny napływ pokarmu. A belle są beznajdziejne bo w ogóle nie układają się w staniku do karmienia- robią się rogi i widać nawet pod luźnym ubraniem.

Ja polecam PENATEN są bardzo dobre. Wcześniej używałam Belli i tez ok.
Zapraszamy na nasz blog Blog kacperek3 na www.smyki.pl
11887610541030837798

jak dla mnie J&J sa dobre,ale czasem przyklejeją mi sie do nich brodawki a odklejanie boli:-( Ale są bardzo chłonne i nie przesiakają nawet w nocy:-)
W ciągu dnia używam BabyOno. Są gut, kiedy się bardziej panuje nad mleczarnią niż podczas snu;-).

reklama
nuk premium póki co chyba dla mnie są najlepsze, cieniutkie, chłonne...
j&j (penaten) też są ok,
baby ono ujdą,
fixies podobnie, ale tak jak poprzednie (j&j niestety też) na początku przyklejały się do brodawek, co powodowało jeszcze większy ból:baffled:
chicco od biedy, ale zbyt "papierowe"
cienkie z gerbera - dla mnie tragedia, sztywne, zginają się i powstają "rogi" w staniku, wygląda to tak, jakbym chusteczki hig. wpakowała pod stanik (i to w opakowaniu), ale może to wina małych piersi, możę przy dużych są ok:confused: chłonne są bardzo, nie powiem:tak:

Do góry