Aniaanka
Fanka BB :)
Zaczela mnie bolec dosc mocno lewa noga i kolano ktore strzyka. Od dluzszego czasu przed ciaza mialam problemy z kregoslupem od czasu do czasu. lapal mnie tak silny bol ze musialam dostac zastrzyk lub brac leki po ktorych pomagalo. Raz mialam tak silny bol barku ze tez musialam isc do lekarza. Mialam zlecona serie cwiczeni, rehabilitacje manualna na bark i kregoslup ale to olalam bo po lekach bol od razu mijal.
Teraz sie martwie bo w sobote wieczorem zlapal mnie bol lewej nogi. Przeszlo, ale wczoraj wieczorem znowu zaczelo bolec i teraz tez boli.
Czy w ciazy ortopeda moze przepisac jakies leki? Mial ktos taki problem? Bralam chyba silne leki ze od razu pomagalo. Teraz mam nadzieje ze bol mi sam przejdzie, nie chcialabym brac zadnych lekow.
Teraz sie martwie bo w sobote wieczorem zlapal mnie bol lewej nogi. Przeszlo, ale wczoraj wieczorem znowu zaczelo bolec i teraz tez boli.
Czy w ciazy ortopeda moze przepisac jakies leki? Mial ktos taki problem? Bralam chyba silne leki ze od razu pomagalo. Teraz mam nadzieje ze bol mi sam przejdzie, nie chcialabym brac zadnych lekow.