reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a moj patrynio nic nie ma .............wszystkie szczepienia mial w nozke.....
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Karol obudzil sie dzis z temp 38,15C, placze i jest marudek, i tylko na raczkach chce byc. Nie wiem skad ta podwyzszona temp, moze kolejne zebolki???
magdalenaB
marcowa mama 06'
możliwe, a moze to poczatek jakiejś infekcji
Zuzia24
Fanka BB :)
a czy to mozliwe aby dziecko nie mialo w ogole sladu od szczepinki na gruzlice???? tak sie zastanawiam bo Zuzia miala szczepionke jak miala skonczone 4 miesiace i to miejsce po szczepionce sie zagoilo i nic nie pozostalo???
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Bylam z malym u lekarza, caly dzien mial stan podgoraczkowy (i tylko na raczkach chcial byc), lekarka powiedziala ze osluchowo wszystko dobrze ale gardelko zaczerwienione, kazala podawac paracetamol, calcium, i 3x5 kropli cebionu, jutro jak bedzie temperatura to wrocic, a jak nie to na kontorle w srode. Teraz maly spi, oby pospal tej nocki troche, bidulek moj kochany!!!
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Moj skarbek tez spi wymeczony po narkozie :-( :-( ..............oj nawet nie wiecie jak chcialo mi sie plakac jak go dzis w szpitalu takiego bezwładnego na rekach trzymalam:-( :-( :-(
reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
Tereska chyba jestem nie w temacie. co sie stalo????? duzo zdrowka dla naszych marcowych dzieciaczkow
Podziel się: