reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
Ja już na razie dałam spokój z niekapkiem bo co wręczyłam Anosiowi kubeczek jeszcze szybcie lądował on na ziemi. Raz wypił 30 ml ale potem kubek zaczął pełnić funkcję gryzaka. :) :) :) :) :) :) :) :)

Jaś ma leciutką asymetrię - bardziej upodobał sobie lewą stronę i częściej się przewraca przez lewe ramię. Musimy go stymulować teraz na drugą stronę. Ale na szczęście na prawo też się umie przewrócić, tylko mniej chętnie.

Pytia- znalazłam coś dobergo na komary (przynajmniej tak mi się wydaje) na stronie chicco - urządzenie Chicco Zanza odstraszjące komary do kontaktu nie szkodliwe dla ludzi kosztuje 46 zł poza tym kilka specyfików tej firmy odstraszających owady (płyn, żel i spray ceny 225-28 zł) można stosować od pierwszych dni życia maluszka. Myśle że może się przydać. :) :) :) :) :) :)

Pytia: u nas upodobania ciągną sięku prawej stronie. po krakowie będzie rehabilitacja, ponieważ stymulacja nic nie dała w pnaszym przypadku

czy te wasze spoztrzezenia to jakies szczegolne obserwacje prowadziluscie czy to po prostu widac od razu?
ja nic nie zauwazylam ::)

reklama
karolkaz pisze:
Pytia- znalazłam coś dobergo na komary (przynajmniej tak mi się wydaje) na stronie chicco - urządzenie Chicco Zanza odstraszjące komary do kontaktu nie szkodliwe dla ludzi kosztuje 46 zł poza tym kilka specyfików tej firmy odstraszających owady (płyn, żel i spray ceny 225-28 zł) można stosować od pierwszych dni życia maluszka. Myśle że może się przydać. :) :) :) :) :) :)

Sorki pomyliłam się w cenie chodzi o 25-28 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Do góry