Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny jakie zabawki macie dla swoich maluszków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo dzieci choruje w wieku5-6 lat najczęściej jest to związane z tym, że dzieci idą do przedszkoli i tam już jest większa styczność z zarazkami. Może następnym razem (oby go nie było) porozmawiaj od razu z pediatrą czy antybiotyk jest konieczny.Dzięki fasolkamaria!!!
Martwię się, bo ja nigdy antybiotyków nie brałam, a taka malutka - już ma brać?? No i mojej kuzynki dziecko dostało antybiotyk jak bylo malutkie - to choruje non-stop- cały czas z niedługimi przerwami - a ma już 5-6 lat :-(. Czy ma to (ten antybiotyk) jakiś wpływ na przyszłość?? Bo mama cały czas mnie namawia, żeby na razie nie brać... Mam syropy : Eurespal i Drosetux. Ponoć eurespal jest b. dobry - i mama mówi żeby na razie tylko to dawać - a mąż jest za antybiotykiem... Dajcie dziewczyny jeszcze jakieś rady, poczekam .... Dzięki z góry...
Dziewczyny jakie zabawki macie dla swoich maluszków?
Duuuzo grzechotek, mate edukacyjną, misia grajacego, samochodzik gumowy, piłeczkę pluszową w srodku ma dzwoneczki. . :-) Gryzaczka, ale go nie lubi .Dziewczyny jakie zabawki macie dla swoich maluszków?
Grzechotki, motylka z szeleszczącymi skrzydełkami-którego Jaś kocha, dwa misie które stale są zjadane, dwa gryzaczki, matę edukacyjną i parę grających dziwnych zabawek z fisher price od cioteczek różnych.
piłeczkę pluszową w srodku ma dzwoneczki. . :-) quote]
To Jaś ma takiego słonika pluszowego z dzwoneczkami w środku, takiego robionego na wańkę-wstańkę
Mój Mati lubi metkę od miska z leżaczka , i ten kotek co piszczy, przyczepiłam do niego łancuszedk od smoczka i mały łapie łancuszek począga i potek gra .Myszqa czy ten motylek ma w brzuszku piszczalke i i gryzaczki do gryzienia???
A moje dziecie zabawia sie grzechotkami, mlotkiem takim pluszowym a w srodku sa dzwoneczki, mata edu., takim fajnym motylkiem jak pisala wczesniej myszka , pluszaczek taki z grzechotka w srodku i piszczy ostatnio pokochal slonika ktory ma lustereczko i do nogi przymocowana taka myszke jak sie ta myszjke wyciagnie z tej nozki to jak wraca do nozki to misiek sie trzesie a fifi wtedy rechocze ze smiechu gryzaczki. a lubi tez zabawke mojego autorstwa zwykla papierowa torba z zakupow i do niej przykleilam jeszcze torbe foliowa zeby bardziej szelescilo i moje dziecie raczkami dotyka tej torby papierowej i foliowej z zainteresowaniem gdyz fajnie to szelesci
A i lubi jeszcze karuzele z misiami i kurczaka i kota z lezaka)