reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Witajcie :-)

U mnie nie najlepiej :-( wszystko wróciło...Oliwka strasznie płacze i boli ją brzuszek....prawie nie śpi....no i ja też...jeśli do jutra jej nie przejdzie to chyba pojadę do lekarza....bo chyba można jej jakoś pomóc.....:-(

U nas tez była dzisiaj połozna.Malutka teraz wazy 3660g, przy urodzeniu 3330 a przy wypisie 3180 czyli przybrała 480g przez 2tyg.PoŁozna powiedziała, ze ładnie przybiera.Pozatym wszystko jest ok. i u mnie i u maluszka.

hej
wrocilismy od lekarza. Przypomne ze w piatek malutki wazyl 3500g a dzis 3720g :tak: wiec pieknie przybiera. Lekarka mowi ze musial naprawde duzo spasc z wagi po porodzie , newet okolo 500g.
Zoltaczka tez mu ladnie schodzi, w piatek mial do kolanek a dzis juz do polowy brzuszka a tam gdzie jest to jest juz ladny kolorem.
Takze jestem zadowolona. Dopajac mamy glukoza az nie zejdzie zoltaczka i tak samo czopki.

Mój mały jak się urodził to ważył 3550,jak wychodziliśmy ze szpitala to 3580,a w poniedziałek u lekarza 4100,więc przybrał 520 gram w nie całe 2 tygodnie i lekarka powiedziała,że mógłby przybrać więcej:confused:

Bliźniaki ja muszę swoją córcie dokarmiać bo mam mało pokarmu, ale najpierw daje jej cyca a potem formułę i jak narazie nie przyzwyczaiła się do butli.

reklama
Witajcie :-)

U mnie nie najlepiej :-( wszystko wróciło...Oliwka strasznie płacze i boli ją brzuszek....prawie nie śpi....no i ja też...jeśli do jutra jej nie przejdzie to chyba pojadę do lekarza....bo chyba można jej jakoś pomóc.....:-(

O kurcze mojej pomaga to mleko na zaparcia i kolki oraz Bobotic.

Moja Mała ważyła 2940 przy wyjściu ze szpitala a teraz waży 4 300 kg ( po 4 tygodniach).
Pediatra powiedziała , że dużo przybrała na wadze bo Głodmorek jest.:-)

Do góry