Mam koleżankę ginekolog i ona zawsze mówi, że jak przepisuje jakieś leki i pacjentki po kilka razy pytają, czy to na pewno bezpieczne, to mówi, że myśli sobie zawsze "nie proszę Pani, to bardzo niebezpieczne, a ja zapisuję je Pani na złość" Trzeba ufać lekarzowi i to podstawa, bo Lekarz chce jak najlepiej dla nasbardzo dobrzxe kochana, ze mu ufasz!!! to on jest ginekologiem i on chce jak najlepiej dla Ciebie i dzidziusia. Co do cytologii, to kolejny sprzeczny temat. Moja mi zrobila w 15 tygodniu ciazy ale powiedziala, ze jesli mialam robiona w ciagu 12 miesiecy wstecz, to prosi o wynik i nie bedzie jej powtarzac na tym etapie. Wiem, ze wielu ginekologow robi 2 razy. Nie sprzeczam sie co lepsze, hehe. Jestem pewna ze ona robi wszystko, zebysmy bezpiecznie i zdrowo wytrwali do szczesliwego porodu i musze jej sluchac!
reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Porozgladam się zatemJeśli chodzi o suszarke to my kupiliśmy taka najdroższa z Bosha za ponad 4000 zł, bo znajomi ja mają i ich znajomi i była sprawdzona, że nie niszczy ani nie kurczy ubrań, co podobno w tych tańszych modelach się zdarza
AsiaIN
Warto obejrzeć ... Rycze ... właśnie skończyłam oglądać ...No piękny jest ten film
@Karolina94
Nie sugeruj się gatunnkiem, bo do tego filmu nie pasuje. NIe ma tam wątków kryminalnych ani nic w tym zakresie to nie thiller...
To film o parze takiej jak my - pragnącej dziecka a mającej życie jakie mają o
Ja bym to podłączyła pod dramat bardziej / psychologiczny
Warto obejrzyc dziewczyny!!
locala
Jaki film? Musiałam ominąć temat [emoji39]
Warto obejrzeć ... Rycze ... właśnie skończyłam oglądać ...
A mówiłam ze zajebistyWarto obejrzeć ... Rycze ... właśnie skończyłam oglądać ...
Jaki film? Musiałam ominąć temat [emoji39]
Film pokazuje kiedy dziecko przychodzi w którym momencie
locala
Na pewno oglądnę [emoji7]
Dałam wczoraj link do filmu super jest .
Film pokazuje kiedy dziecko przychodzi w którym momencie
reklama
Dziewczyny kochane bylam na 1szym usg widzialam kropeczke jest jedna i jest w macicy tskze uff gin powiedzial ze troche za wczesnie jestem (nie bylo akurat terminow tak na pozniej) i ze mam przyjsc za tydz i juz powinno byc serduszko <3 dostalam skierowanie na te milion roznych badan takze bede sie badac heh mowi zebym bety juz nie sprawdzala ze teraz tylko usg :-)