reklama
Agata19922
Fanka BB :)
A kiedy moglas miec owulacje
[/QUOTE
Z 6 dni temuA kiedy moglas miec owulacje
Smerfetka94
Staram sie, juz i tak troche mi przeszlo..Postaraj się o tym nie myśleć. Na pewno wszystko się dobrze ułoży!
Jak tak Was czytam to chyba sie dołączę do tego napaduMoże nam podziela dożywocie na pół?! Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie no jest dramat z tą wyprawkę. Ja ciuszki dostanę od kumpeli po chrzesniaku moim, ma 7 miejscu więc trochę mi się skapnie. Poduszka do karmienia, przwijak na łóżeczko, ciszkow multum także o to się nie martwię [emoji4]
ElaStyczna
To poczekaj minimum do wtorku z testem jesli dasz radeZ 6 dni temu
Rudaa94
Ja kupilam corce to skubana za mna chodzi i mi mowi co moge czego nie... -.-
My byliśmy dziś na zakupach, córka wybrała książkę Czekamy na dzidziusia, może mi coś przepowie w tym cyklu? Tak bym chciała [emoji24]
Ja tez sie stresuje, musze jutro bete powtórzyć i juz wiem ze będę siedziec jak na szpilkach czekajac na wynik :/Staram sie, juz i tak troche mi przeszlo..
Smerfetka94
Ja przed powtorka nie stresowalam sie dopiero po wyniku.Ja tez sie stresuje, musze jutro bete powtórzyć i juz wiem ze będę siedziec jak na szpilkach czekajac na wynik :/
Zrobisz gdzies w niedziele?
Mikstura
Powiem Ci, że extra, że masz fajną teściową Moja córka ma taki kontakt z teściem, bardzo lubi jak przyjeżdża i nie odstępuje go na krok. Moja teściowa zmarła jak córka miała rok, ale nie widziała jej nawet na oczy, do końca była bardzo skupiona tylko na sobie niestety.
Ja jak królowa leżę jeszcze w łóżku. Moja teściowa z tego co słyszę bawi się w psi patrol z Antkiem [emoji1787]
Mogłaby z nami zamieszkać. Tak żałuję, że nie mieszka w tym samym mieście. Antoś jest najszczęśliwszy
reklama
Mikstura
[emoji23]
Ja kupilam corce to skubana za mna chodzi i mi mowi co moge czego nie... -.-