reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

My byliśmy dziś na zakupach, córka wybrała książkę Czekamy na dzidziusia, może mi coś przepowie w tym cyklu? Tak bym chciała [emoji24]

reklama
Może nam podziela dożywocie na pół?! Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie no jest dramat z tą wyprawkę. Ja ciuszki dostanę od kumpeli po chrzesniaku moim, ma 7 miejscu więc trochę mi się skapnie. Poduszka do karmienia, przwijak na łóżeczko, ciszkow multum także o to się nie martwię [emoji4]
Jak tak Was czytam to chyba sie dołączę do tego napadu :D

Powiem Ci, że extra, że masz fajną teściową:) Moja córka ma taki kontakt z teściem, bardzo lubi jak przyjeżdża i nie odstępuje go na krok. Moja teściowa zmarła jak córka miała rok, ale nie widziała jej nawet na oczy, do końca była bardzo skupiona tylko na sobie niestety.
Ja jak królowa leżę jeszcze w łóżku. Moja teściowa z tego co słyszę bawi się w psi patrol z Antkiem [emoji1787]
Mogłaby z nami zamieszkać. Tak żałuję, że nie mieszka w tym samym mieście. Antoś jest najszczęśliwszy

reklama
Do góry