reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No nic dziewczyny. Mam wrócić za 2 tygodnie, 28.02. Nic już nie badać. Karta ciąży będzie założona jeszcze później, po badaniach krwi. Duphaston mam brać, euthyrox zwiększony, a metformax powiedziała, że ona nie jest endo-gine tylko gine i że mi nie powie. Będę musiała zapisać się do innego lekarza w tej sprawie a podwójnych specjalizacji niestety mój pakiet nie obejmuje. Nic konkretnego nie powiedziała. Widziała, że słabo psychicznie i dała mi L4 do końca przyszłego tygodnia. Chciała do nast. wizyty, ale uznałam, że to za długo.

Zrobiła USG. Widać było plamkę czarną. Nie było widać stricte pęcherzyka ciążowego. Beta za niska. Fajne 2 tygodnie się zapowiadają. Bez sensu to jest, że tak wcześnie się kobieta dowiaduje i potem musi tyle czekać...

Także chwila prawdy 28.02.

A L4 na 80% a nie 100% żeby pracodawca nie widział, że ciąża.

No mój ugotować może hmm ziemniaki i jajko sadzone :) no może jakiego kotleta ale to raz na rok. Tak piszecie o tej ogórkowej i normalnie może ugotuje zanim będę testować może akurat hehe a testować będę za tydzień

Ja tez tak mam kochana L4 na 80%Bo rodzinny nie mógł dac inaczej. Nie martw się [emoji4] Będzie dobrze [emoji4] Za dwa tyg będzie serduszko. Jednak za wcześnie poszłaś. Ja długo czekałam Ale mam nadzieję że we wtorek zobaczę już bijące serduszko [emoji173][emoji173]
No nic dziewczyny. Mam wrócić za 2 tygodnie, 28.02. Nic już nie badać. Karta ciąży będzie założona jeszcze później, po badaniach krwi. Duphaston mam brać, euthyrox zwiększony, a metformax powiedziała, że ona nie jest endo-gine tylko gine i że mi nie powie. Będę musiała zapisać się do innego lekarza w tej sprawie a podwójnych specjalizacji niestety mój pakiet nie obejmuje. Nic konkretnego nie powiedziała. Widziała, że słabo psychicznie i dała mi L4 do końca przyszłego tygodnia. Chciała do nast. wizyty, ale uznałam, że to za długo.

Zrobiła USG. Widać było plamkę czarną. Nie było widać stricte pęcherzyka ciążowego. Beta za niska. Fajne 2 tygodnie się zapowiadają. Bez sensu to jest, że tak wcześnie się kobieta dowiaduje i potem musi tyle czekać...

Także chwila prawdy 28.02.

A L4 na 80% a nie 100% żeby pracodawca nie widział, że ciąża.

reklama
Możesz spróbować ja nie jadłam jej przed testowaniem A mi się udało, Ale dziewczyny przeze mnie zaczęły ja gotować [emoji23][emoji23] także próbuj, bo wszystkie co jadly to zaciazyly [emoji23][emoji173]
No mój ugotować może hmm ziemniaki i jajko sadzone :) no może jakiego kotleta ale to raz na rok. Tak piszecie o tej ogórkowej i normalnie może ugotuje zanim będę testować może akurat hehe a testować będę za tydzień

Do góry