reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Niska waska w biodrach i szczupla to gdzies musi wyjść:) ale w luzniekszych obraniach nie rzuca się w oczy :)
Ja to samo . Mam 161cm wzrostu 45kg . Wąskie biodra mała i drobna .
Ja będę chodzić w luźnych ubraniach bo nie chce żeby ktoś wiedział aż do 16tc. Po domu będę mogła chodzić w dopasowanych . Mam trochę bluzek z ostatniej ciąży ciążowych z H&M ale góra dopasowana a tylko więcej miejsca na brzuszek zawsze lubiłam dopasowane rzeczy .

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa ,właśnie zrobiłam test ale kreska jest baaaardzo słaba, staramy się o dzidzie ,bo moja strasza juz 16 lat :) potrzebuje brzuszka albo siostry :) jak u was ? Co o tym myślicie?

Mój taki był 3 dni temu w 9dpo, a dziś 12dpo i taki jest. ( to był ostatni jaki miałam i już nie testuje więcej)
IMG_7133.JPG

Ja to samo . Mam 161cm wzrostu 45kg . Wąskie biodra mała i drobna .
Ja będę chodzić w luźnych ubraniach bo nie chce żeby ktoś wiedział aż do 16tc. Po domu będę mogła chodzić w dopasowanych . Mam trochę bluzek z ostatniej ciąży ciążowych z H&M ale góra dopasowana a tylko więcej miejsca na brzuszek zawsze lubiłam dopasowane rzeczy .
Przed ciaza tez mowilam ze nie bedziemy mowic najdłużej jak się da, a co do czego to moj maz zaczal sie wszystkim chwalic po skonczonym 7tc bo juz nie mogl wytrzymac, takze u nas wszyscy juz wiedza :)

Przed ciaza tez mowilam ze nie bedziemy mowic najdłużej jak się da, a co do czego to moj maz zaczal sie wszystkim chwalic po skonczonym 7tc bo juz nie mogl wytrzymac, takze u nas wszyscy juz wiedza :)
U mnie znowu mój M absolutnie nie chce . Ja miałam dwie straty . Moi rodzice to bardzo przeżywają jesteśmy pewni że nikt się nie dowie u nas łatwo ukryć bo ja się nie widzę z rodziną ja w UK rodzina w Polsce . Łatwo będzie . Powiemy około 14-16 tc bo mąż mówi ze lepiej 16 i od razu im płeć powiemy. Wyślemy zdjęcia mamy takie kartki informujące ze będą dziadkami. My raczej nie powiemy jestem tego pewna. Za bardzo rodzice to przeżywają a nie są młodzi wiec nie ma opcji wcześniej . Tak już postanowiliśmy będą czekać krucej

reklama
U mnie znowu mój M absolutnie nie chce . Ja miałam dwie straty . Moi rodzice to bardzo przeżywają jesteśmy pewni że nikt się nie dowie u nas łatwo ukryć bo ja się nie widzę z rodziną ja w UK rodzina w Polsce . Łatwo będzie . Powiemy około 14-16 tc bo mąż mówi ze lepiej 16 i od razu im płeć powiemy. Wyślemy zdjęcia mamy takie kartki informujące ze będą dziadkami. My raczej nie powiemy jestem tego pewna. Za bardzo rodzice to przeżywają a nie są młodzi wiec nie ma opcji wcześniej . Tak już postanowiliśmy będą czekać krucej
Ja co prawda jeszcze nie mam zadnych takich doswiadczen ale caly czas sie balam ze cos pojdzie nie tak, w sumie dalej tak jest. I tlumaczylam mu ze jeszcze wczesnie i wszystko moze sie wydarzyc, ale on twierdzil, ze na pewno bedzie dobrze, na szczescie do tej pory bylo wszystko ok

Do góry