reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Testy już dla zabawy ale miałam je i tak i mam nadzieje że przez jakieś 2 lata się nie przydadzą :p

porównanie 21 & 19 dpo (6 i 4 dni po terminie miesiączki)
Ja dzis tez zrobilam z ciekawosci bo tez mi zostaly jeszcze :) 5 dni po terminie @

Załączniki

• 20200221_052001.jpg
    20200221_052001.jpg
    852,5 KB · Wyświetleń: 89
reklama
piękne kreski ❤️ Przypomnij mi kiedy masz lekarza ?
ja w końcu zmieniłam termin na 28.02
Ja na 25.02, chcialam kilka dni pozniej ale kolejny termin wolny byl na 02.03 (tez sie zapisalam) takze przejde sie ( mam to i tak za free w abonamencie) jesli nie zobaczy nic pojde za tydz. A mam bardzo fajnego ginekologa, bardzo delikatny (nigdy nic nie boli) mega pozytywny, dowcipny ale tez bardzo dokladny prowadzil moja 1sza ciaze, takze innego nawet nie chce :-)

reklama
Ja na 25.02, chcialam kilka dni pozniej ale kolejny termin wolny byl na 02.03 (tez sie zapisalam) takze przejde sie ( mam to i tak za free w abonamencie) jesli nie zobaczy nic pojde za tydz. A mam bardzo fajnego ginekologa, bardzo delikatny (nigdy nic nie boli) mega pozytywny, dowcipny ale tez bardzo dokladny prowadzil moja 1sza ciaze, takze innego nawet nie chce :-)

Ja tam samo - idę 28.02 żeby zobaczyć pewnie tylko pęcherzyk (bo to będzie 5 tyg + 7 dni) a taką wizytę wizytę mam 11.03 - w 8 tygodniu więc będzie już wszystko pięknie widać :)

Do góry