reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dziewczyny kiedy Wy to wszytsko piszecie? 😜 Ja pół dnia w pracy, potem obiad, faworki, ogarniecie chałupy, a teraz stary wrócił z pracy i czas na rembajło 🤣ledwo mi się udało Was nadrobić. Ale cieszę się, że jestem na bieżąco, mentalnie jestem z Wami 🤣❤️ a fizycznie z moim żarełkiem i mężem 😜😍
PS. Nie wiedziałam że faworki z nutella są taaakie pyszne! 😍

Załączniki

• IMG_20200220_190748.jpg
    IMG_20200220_190748.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Laski, będę teraz o brzydkich rzeczach pisać ale w tematyce staraniowej [emoji846] jak nie lubicie o brzydkich rzeczach to omincie ten post wzrokiem teraz jest ten moment [emoji16]

No więc. Zrobiłam wieczorny test owu (negatyw) jak podnosiłam test coś mi się przykleiło do palca. Myślałam że to jakiś klej z tego testu... Wzięłam to coś między dwa palce i się rozciągnęło na dobre kilka cm. Czy to ten sławny śluz co go na oczy nie widziałam? [emoji846] Przezroczy... Wydaje mi się że się przykleił do testu z jak moczylam w siuskach. Czy jak się tak mega rozciąga to jednak dziś mimo grypy i negatywnych testów owu zaciągnąć ojca dzieci do łóżka czy jutro też będzie ok? Co to znaczy szczyt śluzu? Ze mnie niegdy nic nie wyplywa. Śluzu mojego nigdy nie widziałam, więc stąd te pytania.

Ooo! OptiGrill [emoji173][emoji173] Też mam! Rewelacja! [emoji173][emoji173]
Dziewczyny kiedy Wy to wszytsko piszecie? [emoji12] Ja pół dnia w pracy, potem obiad, faworki, ogarniecie chałupy, a teraz stary wrócił z pracy i czas na rembajło [emoji1787]ledwo mi się udało Was nadrobić. Ale cieszę się, że jestem na bieżąco, mentalnie jestem z Wami [emoji1787][emoji173]️ a fizycznie z moim żarełkiem i mężem [emoji12][emoji7]
PS. Nie wiedziałam że faworki z nutella są taaakie pyszne! [emoji7]

Dziewczyny kiedy Wy to wszytsko piszecie? 😜 Ja pół dnia w pracy, potem obiad, faworki, ogarniecie chałupy, a teraz stary wrócił z pracy i czas na rembajło 🤣ledwo mi się udało Was nadrobić. Ale cieszę się, że jestem na bieżąco, mentalnie jestem z Wami 🤣❤ a fizycznie z moim żarełkiem i mężem 😜😍
PS. Nie wiedziałam że faworki z nutella są taaakie pyszne! 😍

Co za żarełko....

To tak wygląda niebo? w tłusty czwartek?

Laski, będę teraz o brzydkich rzeczach pisać ale w tematyce staraniowej [emoji846] jak nie lubicie o brzydkich rzeczach to omincie ten post wzrokiem teraz jest ten moment [emoji16]

No więc. Zrobiłam wieczorny test owu (negatyw) jak podnosiłam test coś mi się przykleiło do palca. Myślałam że to jakiś klej z tego testu... Wzięłam to coś między dwa palce i się rozciągnęło na dobre kilka cm. Czy to ten sławny śluz co go na oczy nie widziałam? [emoji846] Przezroczy... Wydaje mi się że się przykleił do testu z jak moczylam w siuskach. Czy jak się tak mega rozciąga to jednak dziś mimo grypy i negatywnych testów owu zaciągnąć ojca dzieci do łóżka czy jutro też będzie ok? Co to znaczy szczyt śluzu? Ze mnie niegdy nic nie wyplywa. Śluzu mojego nigdy nie widziałam, więc stąd te pytania.
Myślę że to ten śluz:)

reklama
Wez dzisiaj chłopa do wyra i to tam mega dobra wykorzystaj! Jutro też nie zaszkodzi! Ja mam taki rozciagliwy przez kilka dni zazwyczaj. Ale w dzień owu jest to najwięcej, chociaż z w tym cyklu co zaszlam miałam to jak na lekarstwo, więc gdyby nie testy to dupa napewno bym nie trafiła [emoji23][emoji4]

Do góry