reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Kurcze Larcia szkoda ze nie mieszaksz blizej bo wzielabym obydwie rzeczy od razu a tak na paliwo tyle wydam i wyjdzie na to samo jak bym kupila w sklepie...:-(
beakta a ja w najblizszym czasie nie wybieram sie w tamte strony :-( Chociaz jak zatankowalam za 20 euro to dojechalam do shannon i spowrotem i jeszcze mi zostalo benzyny.Kurcze Larcia szkoda ze nie mieszaksz blizej bo wzielabym obydwie rzeczy od razu a tak na paliwo tyle wydam i wyjdzie na to samo jak bym kupila w sklepie...:-(
moniadan nie ukrywam,ze zalezy mi,zeby tego sie pozbyc,bo amanda juz sie tym wogole nie bawi,a chcemy jej kupic kuchnie na weekend i potrzebuje miejsca!Maty nie mam,bo oddalam,lezaczek sprzedalam.Juz dla takich maluszkow nic nie mam,oprocz wlasnie tego.Zastanow sie.Jesli masz miejsce gdzies w szafie(stolikowi sie nogi odpina,wiec na poczatku lezalo to na ziemi i amanda w ten sposob sie bawila),to z checia sprzedam.
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej misia83_83. Na stronie www.galway.net.pl natrafilam na ogloszenie odnosnie przewijaka na lozeczko. Nie wiem czy jeszcze aktualne ale zawsze mozna sprawdzic :-) Pozdrawiam
karinkaa74
Zaciekawiona BB
Czesc Mamuski:-) Poszukuje wozka Maxi-Cosi Quinny Buzz! Gdyby ktos przypadkiem cos wiedzial to ja jestem bardzo zainteresowana! Mieszkam w Mallow co Cork ale z dojazdem tez nie ma problemu. Pozdrawiam:-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Czesc Mamuski:-) Poszukuje wozka Maxi-Cosi Quinny Buzz! Gdyby ktos przypadkiem cos wiedzial to ja jestem bardzo zainteresowana! Mieszkam w Mallow co Cork ale z dojazdem tez nie ma problemu. Pozdrawiam:-)
moze to cie zainteresuje...
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Popieram....bardzo ciekawa oferta...
Podziel się: