reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Emy mega gratulacje :-)
U nas też ma być parka, jestem teraz na etapie 26t4d a termin na połowę marca :eek::-)

AniołkowaMamo skoro coś Ci się odzywa to może w świąteczne dni jakieś gorące przytulaski przyniosą jakąś niespodziankę? ;-) U mnie się odzywało itd., ale jak test wyszedł pozytywnie to i tak był mega szok hyhy teraz młody okopuje moją wątrobę jak poprzednia lokatorka i szokiem jest czas na suwaczku :baffled:

reklama
Pleni,mamy 10 rocznice slubu 26 grudnia:) ale nie ma szans na spontaniczne dzialanie,to musi byc poprzedzone konsultacjami z dobrymi lekarzami,zwlaszcza,ze moje zdrowie szwankuje,lekarze szukaja przyczyn,mialam juz tyle badan i nie wiedza co jest na rzeczy.Ide teraz odzial radiologiczny na badania,szukaja czegos,w moim wieku to moze byc nawet to o czym mysle,oni mysla...
A Twoj suwaczek to przyspieszyl ostatnio:)

AniołkowaMamao &&&&& za to, żeby nic nikt nie znalazł i żeby wszystko było ok.

No właśnie, ten suwaczek jakiś taki zwariowany, czego on ode mnie chce, coś mu się chyba potentegowało :-D:eek:

Plenitude dzięki. Ja tobie też gratuluję. Do marca już blisko. Macie już wybrane imię?
Aniolkowamamo trzymam kciuki i duuuuużo zdrowia życzę. Oby przyczyna okazała się błacha i łatwo wyleczalna

Buziaki

Emy jeszcze nie wybraliśmy, mój brat ma mieć w maju drugiego syna, wybrał już imię, natomiast my jeszcze nie wybraliśmy. Na razie twierdzimy, że będzie Mikołaj, ale to chyba żarty raczej z naszej strony niż poważne rozważania.. Trudno nam się zebrać do wyboru imienia, jakoś tak nie dociera do nas upływający czas :eek:

Magda , a owszem ! ja już nadzieję straciłam ! Ale jesteś ! Fajnie ,że się odezwałaś .
pisz co u Ciebie ..... po takim czasie czekam na jakiegoś newsa:-p

Hej :) co tak cichutko się tu zrobiło?
U mnie raczej bez zmian, z nowości to znalazłam wreszcie lekarza, który zajmuję się tak beznadziejnymi przypadkami jak ja i jak wynik heparyny wyjdzie mi dobrze to wreszcie mogę się znów starać :D
Czarna jak te suwaczki u Ciebie zasuwają :D co u Ciebie?

no ! czas nie stoi w miejscu niestety
moje dzieciaki rosną , dziewczyny to juz pannice a Milan dokazuje i myśli że mu wszystko wolno ....
nauczył się wreszcie korzystać z nocnika i jestem heppy , bo myslałam , że mu do 18-tki zejdzie , he.he :)
jestem na wychowawczym dopóki Milan nie chodzi do przedszkola , liczę że od września się dostanie a ja wróce do pracy ---- o ile będą mnie jeszcze chcieć .
A u Ciebie ? Jakaś nowa miłość czy po staremu ? &&& oczywiście za starania

Może się w końcu któraś zmiłuje i odezwie ???

reklama
Do góry