reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Ale wez to pod uwage ze jakbyscie dwoje stali w miejscu to nie bylo by chyba latwie.

Jak zwykle mam refleks szachisty... Tu masz pelna racje - w jakis sposob mezczyzna i kobieta uzupelniaja sie takze w bolu. Czasem wydaje nam sie ze zostajemy same, kiedy oni ida dalej, ale z drugiej strony ktos w domu musi zyc, kiedy kto inny zaglebia sie w zalobie. Z reszta nawet Rajmund sam mi kiedys powiedzial, ze nie moze sobie pozwolic, zebysmy oboje sie zalamali. Szkoda tylko, ze oni przewaznie oczekuja od nas ich modelu zachowan, nie biorac pod uwage ze sa od innej malpy.;-)
Karola, jak zawsze masz racje...
Dzieki, Gatto - to tylko scan.

reklama
Martyna , to fajnie że badania ok :)
Lenka , dobrze że juz po "burzy" , bedzie dobrze , a jak się okaże że to córunia tatunia - to ho ho !

lenka to dobrze, ze zmądrzał, niech się cieszy bo zaszłaś bardzo szybko po #, zobacz ile ja czekam i się męczę, niech Twój mąż się nie dąsa tylko niech dziękuje Bogu że jesteście zdrowi i macie dwóch synów a 3 dziecię w drodze, są tacy co mają gorzej :zawstydzona/y:

martyyyna to dobrze, że wszystko ok, ten rysunek ze szwem dał mi sporo do myślenia, a naszym tu lekarzom pewnie dałby jeszcze więcej :-D trzymam kciuki za Twoją ciążę, oby wszystko było dobrze &&&&&

kłaczku wiem, że nie tak miało być, że ten scan, a teraz masz tylko to babrające się poronienie.. nie myśl tak, ja też bronię się przed takim myśleniem, że na 7 września miałam termin, że szykowałabym się już powoli do porodu, że za max miesiąc tuliłabym już swoje dzieciątko.. nie mam co tulić, wrzesień to mój kolejny miesiąc starań bo ten znowu do 4 liter... dasz radę, zobaczysz

czarna już niedługo powitam Cię w gronie starających się ( i mam nadzieję, że szybko z tego grona znikniesz z brzuszkiem :tak:)

bett buziaki

Ostatnia edycja:
melduję się... weny nadal mi brak...
wczoraj mąż malował pokój, więc musiałam się ewakuować, co było dosyć niekomfortowe, bo mnie brzuch pobolewał - jakieś wzdęcie czy cuś (mąż się śmiał że mnie na robotę boli, bo chciał żebym mu pomogła oklejać pokój taśmą;-)). kolorki wyszły bardzo fajnie, lawendowy obłędny - dokładnie taki jak chciałam a ten kremowy w zależności od oświetlenia wpada lekko w brzoskwinię ale też ładnie wygląda.
postaram się jutro o większą wenę do pisania

pozdrawiam wszystkie kobitki!!!

Klaczku-3maj sie/wiem jak ciezko!!
Gatto- mialam operacje bo zrobilam krok do przodu i szef przed zajsciem w ciaze zrobilam przez powloki brzuszne
Plenitude-no ciekawe to jak popatrzec na ten rysunek/ wiele wyjasnia po drugie moja wiedza po spotkaniu z tym profesorem jest duzo wieksza i wieksza w tym temacie niz wielu doktorow z ny!

uwielbiam mojego Profesora!!!

Klaczku-3maj sie/wiem jak ciezko!!
Gatto- mialam operacje bo zrobilam krok do przodu i szef przed zajsciem w ciaze zrobilam przez powloki brzuszne
Plenitude-no ciekawe to jak popatrzec na ten rysunek/ wiele wyjasnia po drugie moja wiedza po spotkaniu z tym profesorem jest duzo wieksza i wieksza w tym temacie niz wielu doktorow z ny!

uwielbiam mojego Profesora!!!

reklama
Witajcie ja dziś będę się mało udzielała bo mam gości na dziś siostrę z ciotką i troje dzieci wesoło będzie :) obiadek już podszykowany i idziemy na miasto kupię coś do szkoły mojemu chrześniakowi brakuje mu worka , tenisówek , kanapniczki i książki do religii ,a siostra bez kasy więc się zaoferowałam ,że zrobię mu te zakupy w końcu jestem mamą chrzestną :tak:,
Kłaczku - jestem całym sercem z Tobą trzymaj się kochana
Butterfly- dzień doberek :)

Do góry