reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Hej hej
Kobietko świetnie wyglądasz Kochana a ile energi od Ciebie bije!!!
Te odrętwienia mogą być spowodowane uciskiem gdzies na nerw albo od kręgosłupa.Oczywiscie pisze z doswiadczenia , ja mam teraz rwe kulszowa i po prostu juz nie wyrabiam tak boli a i jest dzien ze ból mija ale nie czuje nogi czy pupci, porażka.

Gatto pogłaskaj Gattinka od ciotki Anki

Pozdrawiam Wszystkie .
Czarna to za niedługo będzie trzęsło na całego co?!
Aneczko jak sie czujesz?Bett?

reklama
jestem... ale jakoś weny mi brak... to chyba przez tę usypiającą pogodę. poza tym ostatnio czuję jakieś pobolewania, ciągnięcia brzucha itp. które możliwe, że są zupełnie normalne, ale mnie oczywiście denerwują i zastanawiają. muszę chyba porozmawiać z lekarzem o częstszych wizytach, bo od kiedy mi na ostatniej wizycie powiedział, że mi się szyjka skróciła, to już nie jestem taka cierpliwa i spokojna przed wizytą
przepraszam, że tak tylko o sobie, ale naprawdę nie mam weny
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę nam wszystkim dużo słońca jutro!!!

Kłaczku ogród dla dzieci to podstawa, fajnie jak ma się gdzie wypuścić szkraby, no satysfakcja z kwiatków, tylko moje czesto zdychają z braku wody:zawstydzona/y:

Kobietko pieknie wyglądasz

pochwalę sie Wam , rano ujrzałam II

kobietko suuper, ze już jesteś, a jaka laseczka fiu fiu, zaraz się w kompleksy wbiję :tak: brakowało tu Twoich niebieskich postów :-)

motylku ja Ci tylko napiszę, że uważam, że złapałaś berka od lenki :-)

lenka po wtóre gratki :tak:

bett będzie dobrze, nie martw się, trzymam za Ciebie bialutkie już kciuki &&&&&
yes2.gif

kłaczku tak miło widzieć Twoje posty

anulka buziaki

Ostatnia edycja:
Lenka - super wieści kochana moje gratulacje:)
o jej dzięki dziewczynki za te wszystkie komplementy aż się czerwienię :-p:zawstydzona/y:, miło mi czytać ,że mnie tu brakowało ,ale już jestem i nigdzie się nie wybieram , dziś w planach rosołek i mięsko z kuraka z ziemniaczkami ,
a co Wy dobrego świątecznego pichcicie?
Anulka- ja mam blond pasemka teraz :tak:.
ja dziś pospałam do 11 ,ale tak dobrze mi się spało M mnie ściągnął w końcu z wyra bo ileż można spać , chyba odsypiam teraz po porannym wstawaniu jak dzieci były u nas.

Załączniki

• Zdjęcia z nad Morza 129.jpg
    Zdjęcia z nad Morza 129.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 33
Lenka, ja juz latam i podlewam. Mam tu 4 wielkie misy ceramiczne, w kazdej po 1 pelargonii - troche blado to wyglada, ale takie byly i przeciez nie wywale. Cos sie wiosna moze dosadzi zeby bylo bogaciej, o ile uda mi sie przetrzymac pelargonie przez zime bo one chyba maja wymagania. I mam w domu cale 2 kwiatki - kilkuletnia ketmie i calanchoe calkiem mlode. I mysle ze bede chciala miec kwiatow w domu wiecej, a w ogrodzie te rabate wzdluz plotu jakos madrze urzadzic zeby byla ladna. Widze ze tam sie teraz mieczyki biora za kwitnienie, ale albo slabe cebule albo co bo im to blado idzie. Za to groszek pachnacy rosnie sobie bez podpor, ale kwitnie.
Plenitude, ja staram sie teraz uciekac od "tematu" - po prostu cholernie boli. W dodatku za daleko nie uciekne bo wyglada ze znow nie poronilam "na czysto". Paprze mi sie dalej, nie duzo ale za to brzydko (nie bede moze sie obrazowo wyrazac), a to juz prawie 2 tygodnie. Czyli dalej jak sie czlowiek nie obroci, to dupa z tylu.

pelargonie zostawiam gdzieś na parapecie, nawet w takim ciemnym pomieszczeniu i trochę później zdziczały ale w styczniu luty obrywam nowe szczypki, wsadzam do doniczek i stawiam na parapet.A pozniej to co sie przyjmie , a zazwyczaj wszystko się przyjmuje, wysadzam na dwór. Moim zdaniem pelargonie to właśnie prosta sprawa, bo nie muszę o nie az tak dbać a i tak kwitną.

reklama
Normalnie robisz zaszczepki z pedow?? One sie ukorzeniaja z oderwanych galazek? Dzieki! To by mi zalatwilo sprawe rozmnozenia i nasadzen w donicach na wiosne!

Do góry