reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

bett co do kolorów scian to wlasnie ja dzis z mezem mialam spiecie w tej sprawie:crazy:.bedziemy malowac duzy pokoj tzn on bedzie z tata i bratem ale niestety jak sie mała urodzi jak dostaniemy pieniazki z pzu-bede sie musiala z nia wyeksmitowac do mamy na cały dzien...no i ja stwierdzilam,ze chciala bym pomaranczowe dwie sciany i dwie w ciemnym brazie zeby taki fajny kontrast byl i co???? pomarancz tak braz nie:eek:

reklama
Karola - skąd ja to znam... przecież te próbki, to też kupiliśmy tylko dlatego że nie potrafiliśmy się dogadać co do kolorów... teraz jeszcze pojechaliśmy dokupić 4 nowe próbki i w tej chwili mamy na ścianie przekrój przez wszystkie pastelowe odcienie lilowego, różowego, zielonego (pistacjowego) i kremowego... też chciałam połączyć 2 kolory, ale jeszcze mamy do przemalowania mebelki, które dostaniemy od mojej siostry, a niestety wybór kolorów farb do drewna jest mniejszy i trzeba to sensownie zgrać ze sobą... mam nadzieję, że uda Wam się dogadać - a może zgodzi się na jedną brązową i 3 pomarańczowe?

nie braz u nas odpada,nie znosi tego koloru i jest na grube nie:wściekła/y::eek: stwierdzil,ze pomaranczowy owszem,ale jesli ma byc kontrast to moze np z granatowym:szok::-D powiedzialam mu,ze chyba OCZADZIAŁ i,ze nie ma granatowego koloru to po 1 ,a po 2 to gdzie taki ciemny kolor-jak w grobowcu mimo,ze pomarancz by był to wogole nie ma mowy...no porazka...ja wole w domu sie z nim pokłocic,bo jak mamy isc do sklepu i tam sie spierac to lepiej nie bo mnie nerwa jedna wielka wezmie...najpierw była gadka o bordo+limonkowy...no niby tak,ale jakos mi ta limonka tak nie pasuje...mamy salon od południa i tutaj od jakiejs 13.00 pieknie swieci słonce,zachodzi oswietlajac cały salon,a mieszkamy na 4p wiec fajnie to wyglada i myslalam,ze ten pomarancz bedzie jeszcze bardziej nadawał taki charakter ciepły,słoneczny wraz z tym brazem...a ta limonka jakos mi tu nie lezy:crazy:...nie wiem popatrze jeszcze na stronach duluxu i innych na palete barw moze na cos wpadne...a jak nie to bedzie cały salon pomaranczowy i klops

cześć dziewczyny ... :-) wczoraj szukałam kiecki na wesele i tylko się wściekłam bo moje cycki się zbuntowały i w tych które sobie upatrzyłam nie dopinałam się :eek: a były super przeceny ... z kolei w 2 sukienkach w których moje bimbałki się zlitowały denerwowały mnie jakieś cekiny i nie wzięłam żadnej :wściekła/y: upatrzyłam sobie buty i też ich nie wzięłam bo miałam nerwa na maxa. Jutro zobaczę u nas jakieś kiecki ... co do remontu my też zaczynamy i chcemy 2 kolory w pokoju, ale zobaczymy co wyjdzie :-D zakupiłam też test ,,, i czekam grzecznie na rozwój sytuacji ...

Karola - a co myślisz o zieleni do tego pomarańczu? my (mąż) niby mamy w środę malować a farby nadal nie wybrane...
Butterfly - współczuję... nie lubię jak mam tak, że muszę coś kupić, a nic mi się nie podoba ani nie pasuje. życzę Ci żebyś musiała szybko zrobić pożytek ze swojego zakupu &&&&&&&&&&&

buterfly no to widze,ze z zakupow nici.ale ja tez jestem nerwus.jak juz raz mi cos nie podpasuje to juz koniec.reszta dnia do doopy.a co do testu to nie bedzie cie korcic???? matko ja bym chyba padła jak bym zakupiła wczesniej:-p. bett,ale jakiej zieleni??? tzn jaki odcien???

Karola - a jaki masz dokładnie odcień tego pomarańczu? nie wiem czy lubisz takie połączenia, ale mój mąż kiedyś łączył z Duluxa słoneczny pocałunek z alpejską łąką - tylko że ten słoneczny pocałunek to nie jest taki typowy pomarańczowy raczej bardziej morelowy

ja miałam dzisiaj ciężką noc i chyba zrobię sobie dzisiaj totalny dzień lenia. zjadłam na wieczór kilka śliwek i nie wiem czy to przez to, ale nie mogłam w nocy spać, brzuch mnie bolał. ale za to jest mały postęp w kwestii farb, bo zaproponowałam mężowi żeby na ścianach połączyć kolor lawendowy z kremowym, a mebelki przemalować na biało. co do tych ścian to jeszcze nie wiem w jakich proporcjach czy np. 3 ściany lawendowe i jedna kremowa czy 2 takie, 2 takie. nad tym się jeszcze muszę zastanowić, ale to też zależy gdzie będą meble stały bo chcę żeby stały na tych lawendowych ścianach a nie kremowych

miłego dnia kobitki!!!
hop hop... Anastazja? Ewelina? Magdalena? Aniunnia? Czarna? Kobietka? Anulka?

karola a no korci korci... ale do środy łykam tabletki i zobaczymy czy @ przylezie czy nie ... a sukienki nie mam żadnej :baffled: porażka ... te co mi się podobają to cycki się zbuntowały a takie brzydkie pasują idealnie ... ja się załamie normalnie ... i jeszcze remont czas zacząć- dziś przygotowania i mi się już odechciało :baffled: nie lubię syfu w domu bu!!!

reklama
karola to ja bym pasowała do twojego m,bo brązu też raczej bym nie dała na ścianę.Za to jak radzi bett jak najbardziej "widzę":-)
bett lawenda z kremem powiadasz?Ja u siebie mam jeden pokój może nie tyle lawendowy co fiołek,ale jeden kolor,a teraz tak mi ochoty narobiłaś tym kremem,że chyba w te pędy domaluję:-).Z pewnością wyjdzie śliczne połączenie

Do góry