wiecie co dziewczyny ja wiem ze moja waga nie uprawnia mnie do przebywania na tym watku ale z duzym zainteresowaniem czytam wasze posty. strasznie sie ciesze ze tak sie wspieracie. i mam pytanie do basi - gdzie mozna kupic taka ksiazke (na allegro nie ma) bo ja mam mala wage ale wystajacy brzuch (+minimalne cycki) to moze sie do was przylacze w cwiczeniach - hmmm - pozwolicie??
reklama
Basia
Majowa mamusia 2005
na allegro nie ma, fakt- patrzyłam , ale w innych internetowych ksiegarniach znalazłam, wpisz w googlach tytuł i autora, to powinien coś znaleźć....
A ja kupiłam swoja w Realu...
dziewczyny, ciesze sie, ze mozemy sie tak powspierac..
zawsze to w grupie raźniej.....
ja chyba jeszcze nie podziekowałam naszej Jagódce, ale to m. in. jej odchudzanie i efekty tak mnie mobilizowały do tego, zeby chudnać....naprawde!!!!!
J@god@, dzieki wielkie!!!!!!
A ja kupiłam swoja w Realu...
dziewczyny, ciesze sie, ze mozemy sie tak powspierac..
zawsze to w grupie raźniej.....
ja chyba jeszcze nie podziekowałam naszej Jagódce, ale to m. in. jej odchudzanie i efekty tak mnie mobilizowały do tego, zeby chudnać....naprawde!!!!!
J@god@, dzieki wielkie!!!!!!
MiriannaK
Fanka BB :)
a mnie zmobilizowała Elwira i ja tez zaczęłam stosować metodę Montognaca
a po operwacji przepukliny jakos sie boje zacząć ćwiczyc brzuszki, a przydało by sie ..
ja wczoraj jadłam:
śniadanie: chleb z mąki pp + pasztet sojowo-pomidorowy z sałata i pomidorem
obiad: smażony na oliwie ser camembert z warzywami duszonymi
kolacja: makaron durum z warzywami na ciepło+ sałatka z pekinki i pomidora
a po operwacji przepukliny jakos sie boje zacząć ćwiczyc brzuszki, a przydało by sie ..
ja wczoraj jadłam:
śniadanie: chleb z mąki pp + pasztet sojowo-pomidorowy z sałata i pomidorem
obiad: smażony na oliwie ser camembert z warzywami duszonymi
kolacja: makaron durum z warzywami na ciepło+ sałatka z pekinki i pomidora
Basia
Majowa mamusia 2005
Nie znam szczegółow tej diety, ale wydaje sie, ze jest ok..
Mnie ostatnio rzucaja sie w oczy/uszy takie informacje, zeby nie rezygnowac z zadnych produktów, bo moze to spowodowac jakies niedobory w organizmie....
Dlatego, ja teraz wolałabym jesc wszystko, ale tak to łaczyc, zeby nie tyc....
Mnie ostatnio rzucaja sie w oczy/uszy takie informacje, zeby nie rezygnowac z zadnych produktów, bo moze to spowodowac jakies niedobory w organizmie....
Nie znam szczegółow tej diety, ale wydaje sie, ze jest ok..
no właśnie Montignac właśnie na tym polega, żeby nie łączyć
i unikać pewnych produktów takich jak np. ziemniaki. one nie mają żadnych składników odżywczych, a nawet jeśli tak, to pod samą skórką, więc i tak się ich pozbywamy obierając je.
ja mogę jeść prawie wszystko, powinnam unikać sztucznych barwników i konserwantów, któych brak w organiźmie napewno nie spowoduje niedoborów
dziś
1. Ś: dwa pomarańcze
2. Ś: naleśniki z mąki razowej z chudym serem białym, brzoskwiniami i owocowym jogurtem light jogobella.
O: smażona na grillu pierś, sałata z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorkiem i śmietaną
K: ryba gotowana na parze, sałata+pomidor+parę oliwek+feta oczywiście z prowansalskimi ziółkami
wieczorem ok 2 l wody niegaz. i dalej mi się chce pić!!!!!
nie jadam cukru, kawę kofeinową piję tylko 1 dziennie, piję kawę anatol. oczywiście bez jakiegokolwiek mleka, słodzę trochę słodzikiem.
narka
1. Ś: dwa pomarańcze
2. Ś: naleśniki z mąki razowej z chudym serem białym, brzoskwiniami i owocowym jogurtem light jogobella.
O: smażona na grillu pierś, sałata z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorkiem i śmietaną
K: ryba gotowana na parze, sałata+pomidor+parę oliwek+feta oczywiście z prowansalskimi ziółkami
wieczorem ok 2 l wody niegaz. i dalej mi się chce pić!!!!!
nie jadam cukru, kawę kofeinową piję tylko 1 dziennie, piję kawę anatol. oczywiście bez jakiegokolwiek mleka, słodzę trochę słodzikiem.
narka
MiriannaK
Fanka BB :)
na śniadanie: placki z maki 2000 i mleka0,5% z musem jabłkowym i cynamonem
na obiad zrobiłam takie kotleciki:
mieso mielone indycze z podsmażona na oliwie cebulka i pieczarkami , to wymieszane z poszatkowana kapustą i troszkę granulatu sojowego i jajko. podsmazyłam na oliwie takie kotlecili i pycha. zjadłam kilka na obiad z sałatka zpekinki i pomidorów ze smietaną 18%.
Elwis?? czy to moze być?? jako posiłek tłuszczowo-białkowy?
na kolacje to samo tylko mniej
mieso mielone indycze z podsmażona na oliwie cebulka i pieczarkami , to wymieszane z poszatkowana kapustą i troszkę granulatu sojowego i jajko. podsmazyłam na oliwie takie kotlecili i pycha. zjadłam kilka na obiad z sałatka zpekinki i pomidorów ze smietaną 18%.
na kolacje to samo tylko mniej
MYŚLĘ, ŻE TAK :-)...
...
reklama
dziś:
1. Ś: 2 pomarańcze
2. Ś = O: ryba na parze i kapusta kiszona
K: chińszczyzna (oczywiście bez ryżu) czyli smażony kurczak z warzywami i surówką. Obawiam się, że surówka była trochę posłodzona cukrem, ale cóż....
jeszcze 1,5 l wody (napewno wypiję :-))
1. Ś: 2 pomarańcze
2. Ś = O: ryba na parze i kapusta kiszona
K: chińszczyzna (oczywiście bez ryżu) czyli smażony kurczak z warzywami i surówką. Obawiam się, że surówka była trochę posłodzona cukrem, ale cóż....
jeszcze 1,5 l wody (napewno wypiję :-))