reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzanie!!!

Hej dziewczyny,urodzilam rok temu trzecie dziecko i do tej pory nie wiele stracilam na wadze.Przy wzroście 162cm waże 72 kg.Czy odchudzalyście sie tak żę piłyscie wszystko a nie jadlyście nic? Ile można w taki sposób stracic na wadze i w jakim czasie.Dodam że kawy nie wyobrażam sobie bez mleka i łyżeczki cukru.:no:

reklama
Po pierwsze głupota choroba lub efekt jojo murowany, a po drugie chyba pomyliłaś działy

Witaj Wiktoria3 ja po drugim dziecku tez nie mogłam schudnąc juz 2 lata mineły a ja dalej swojej wagi nie mam w sumie nie duzo mi brakuje ale nie mam zadnej diety cud.Poprostu mało jem śniadan wogule bo rano mi sie nie chce jesc kawe rano później dopiero obiad i kolacje no i cwicze na hula hop on własnie duzo mi pomógł robie brzuszki i codziennosci w domu wykonuje a przy tym duzo wygibasów jest.. Odstaw słodycze chrupki jak jesz i nie jedz 4 godziny przed spaniem
A powiedz karmisz piersią??

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,urodzilam rok temu trzecie dziecko i do tej pory nie wiele stracilam na wadze.Przy wzroście 162cm waże 72 kg.Czy odchudzalyście sie tak żę piłyscie wszystko a nie jadlyście nic? Ile można w taki sposób stracic na wadze i w jakim czasie.Dodam że kawy nie wyobrażam sobie bez mleka i łyżeczki cukru.:no:
się uspokój....masz 3dzieci....nabawisz się nie wiadomo czego....przestań jeść słodycze, ziemniaki, smażone,i inne rarytasy i po 18 nie jedz juz no może tylko jakiś owoc----nie banan.i mogę ci polećić płyte do ćwiczeń w domu ja ją mam i od 3tyg.ćwiczę jak mała śpi.też możesz.jest to aerobik ale bardzo prosty układ.

Drakońskie diety może i są skuteczne, ale powodują efekty jojo.
Pamiętam jak zalewałam żołądek litrem soku przecierowego (jedyny posiłek w ciągu dnia) był to mój sposób na figurę...
Niestety spowodowało to problemy z jelitami....
Odradzam Ci odchudzanie, już niedługo przykryjemy fałdki grubymi swetrami hehe

Aga dobrze powiedziane :-)

A co do karmienia to tak sie zdarza ale to masz wieksze mozniwosci cwicz nie jedz na noc odrzuc słodkosci oczywiscie tez bez przesady i zakup sobie hula hop i naucz sie kręcic zobaczysz ze pomoze

Zna się temat Wiki, niestety ...
czym więcej skupiałam się na sylwetce, tym bardziej czułam sie nieszczęśliwa.
Błędne koło jadłam - byłam zła bo nie wytrwałam na diecie
nie jadłam - byłam zła bo GŁODNA !!!
Ja niestety należę do leniwych i nie mogę się zmobilzować do ćwiczeń.
Polecam masażer, przy systematycznym stosowaniu przynosi efekty :D

Hehe ja tez tak mam ze jednego dnia cwicze do upadłego a nastepneg mi sie nie chce jedynie to hula hopa czesto używam :-)

Aga a skąd jesteś powiedz cos o sobie masz dzieciaczki ?? bo widze ze od niedawna jestes na forum

Ostatnia edycja:
reklama
Nie chcialabym zeby tu ktos krzyczal, ze nie na temat:angry:.
Wiec krociutko, jestem z opolskiego, szczesliwa mezatka mam 3letnia coreczke.
Obecnie jestem kura domowa, heh jak ja lubie to niewdzieczne okreslenie;-)
A do napisania na forum sklonila mnie chec rozmowy o staraniach o drugie dzieciatko.
W najblizszym czasie uzupelnie swoj profil i nie bedzie juz tak tajemniczo:cool2:

Do góry