reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Oj dziewczyny, widze ze wiekszosc jedzie na udkach z wora hehe:) Jak nic nie wymysle, to beda uda hehe.
A ja dzis jakas faze mam dziwna, moze przez @? Mialam chec na lososia, ale jak sprobowalam to mnie odrzucilo i teraz chce slodkie, robie wiec jakas babeczke z mikro, ale co wyjdzie to cholera wie hehe. Tylko, ze otreby zuzylam na dzis wiec nici z muffin buuu! Ja chyba dzis tak caly dzien bede wymyslac, jak wybredne dziecko, no ale co poradzic jak nie wiadomo, co sie chce:)

reklama
anawawka ja kupuje chleb zytni na wage. Jest dosc drogi bo za około 100 g (2-3 duze kromki place) 2 zł. Wystarcza mi on na 2-3 dni bo odzwyczaiłam sie od pieczywa. Maz tego nie je wiec az tak po kieszeni nie daje :)
czytałm sklad i naprawde to dobre i wartosciowe pieczywo od lokalnej piekarni
Trzeba zwrocic uwage czy ciemny chelb jest ciemny z racji uzytej maki , czy dosypanego kakao :/

Koło mnie niby dużo sklepów z pieczywem, ale żaden mi nie podchodził, jak jeszcze jadałam.... potem robiliśmy własny, do momentu zaginięcia mieszadła, potem znów poszukiwaliśmy i ... w sumie żaden mi ni odpowiadał. Muszę więc dalej poszukiwać...

A ja dzisiaj pokusiłam się na obiad na pulpety zmielonego z indyka w sosie koperkowym - mniam mniam..
A prawie wszystkie widzę jedziecie na udkach lub pałkach z kurczaka z wora:-)

a ja nie wiem juz :( dzisiaj lekko ponad 57 kg :( ale moze dlatego ze @ ?? no bo przeciez nie grzeszyłam, nie mam kiedy.....bo ja to w ogóle jem jak mi sie przypomni - raz, dwa razy dziennie. A jak cos to tez tylko dukanowsie rzeczy. Wiec nie wiem o co biega....moze ta coca cola light :( a moze dlatego ze mam problemy z wypróżnianiem :(...... aa do kitu dzisiaj jestem grypa mnie rozkłada :(

maxwel ja mielone z indyka to cąły czas, piekę co 2-3 dni. Raz, ze w kanapkę do pracy a dwa, ze podjadam w ciagu dnia na szybko jak bułeczkę :d albo do sąłatki wkrawam.
ja dziś kurczak gotowany na obiad z sałatką. Do tej pory nikt by mnie nie zmusił do zjedzenia gotowanego mięsa,a teraz proszę...
zgrzeszylam dziś :( 2 cukierki :( nie mogłam się powstrzymać. Potwornie brakuje mi słodyczy. Chyba sobie jutro zrobię serniczek na zimno, albo nie pojutrze dopiero niestety, bo jutro cąły dzień mnie nie ma.

Tja.. wczoraj małżon zrobił pizzę, oczy żarły ją z chęcią, rozum zakazał :-D , nóżki były dobre, a niestety moje kobitki tak długo zasypiały, że zrobienie czegoś słodkiego zostało przełożone... :zawstydzona/y:

hej hej. A ja dalej stoje w miejscu :((((((((((((( chyba przez @ .........
no bo ja niz źle nie robie :( jem co mam jesc.....wczoraj sniadanie........twarożek, pomidorek, ogórek, szynka, obiad to dukanowski kebab czy tez tortilla z jednym plackiem a reszte wkładu zjadlam jako salatke. Do tego kawa - nawet pare kubków. No i co? i waga taka sama jak wczoraj 57,4 :( przekichane ;/ Ja sie czuje [i widze] coraz chudsza..........szkoda ze moja waga tego nie widzi {lool}

hej hej. A ja dalej stoje w miejscu :((((((((((((( chyba przez @ .........
no bo ja niz źle nie robie(...)

Nie przejmuj sie, waga po malu ruszy, u mnie tez dluugo stala w miejscu, zreszta sie wciaz waha raz wiecej, raz mniej, dzis po raz pierwszy mialam 54.6 kg ale wiem, ze to jednorazowy skok i nie licze wazne, ze malutkimi kroczkami idziemy do przodu:) Jeszcze ci spadna te kilogramy zobaczysz.

Ja dzis na PW, na sniadanko byla owsianka i teraz szukam weny na obiad. Wczoraj w koncu zrobilam lososia w sosie sojowym z folii, tak mi zasmakowal ze robie co 3ci dzien i chyba niedlugo bede jesc tak, jak wy te udka z wora hehe:)

reklama
Mama widze tu za mało miesa. Bardzo duzo białka ma tuńczyk. Ja satrałam sie do kazdego posiłku zjesc jakas białkowa bombe:) tuńczyk , wedlina . indyk , wołowina :)
Na jutrzejsza uczte chce meza zaciagnac do tajskiej knajpy:)
Ilona kazdy cukierek wiecej i wizja Twojej wymarzonej wago odsuwa sie w czasie :)

Do góry