reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek kochana wiesz , ze jest ciecko. Dieta to nie bajka , ale kazda z nas to przechodziła :) wakacje coraz blizej , wbijesz sie w mini 36 i bedzie super

reklama
wczoraj
kurczak duszony w papryce, papryka, ogórek kiszony
kotleciki indycze z ketchupem
ogórki, papryka
0,4 jogurtu naturalnego ze słodzikiem 4
[FONT=&quot]Pulpety z indyka z otrębami[/FONT] w sosie pomidorowym

było 79,4 (na sprezynowej 79)
dzis 79,2 (na sprezynowej 78,5)

sorki za zamieszanie wagowe, na 2 wagach bo sprawdzam ktora dobrze działa

Kikolek - tendencja spadkowa.... więc nie jest źle ;-)

A ja dziś P - zobaczymy jaką wagę jutro mi wskaże mój Łucznik ;-)

Martolinka - nie chciałam kombinować... w niedzielę i środę mam uczty, a w czwartki P. Czasami się wyjeżdża i pon oraz piątek się bierze wolny, więc trudno wtedy się żywić tylko P - choć dałabym radę, ale tłumaczyć teściowej dlaczego tak jem nie chce mi się.;-)
Mój małżon też na diecie, ale ma zapisaną przez dietetyk, więc ją stosuje...;-) - znów ciśnienie mu skoczyło , bo nadwaga się pojawiła.

martolinka ja tez mam P w poniedzialki;) idelanie mi pasuje po weekendzie:)
anawawka - jutro na pewno waga pokaze mniej;)
kilolek - widze, ze waga spada :) gratulacje! Nie obejrzysz sie jak 6 bedzie z przodu;)
ja tez sie czasami waze na dwoch wagach bo nie wiem o co chodzi z ta moja waga;/

U mnie 69,5 sie pojawiło. Ale sie ciesze!!!
Stosuje III faze ze wzgledu na karmienie i nie sadziłam ze po niej schudne a tu idzie w dół, po malutku co prawda ale zawsze w dół a nie w górę:-D
A jutro planuje proteinkowy dzien sobie zrobic, jeden dzien na jakis czas na pewno nie zaszkodzi Julusiowi a moze troszke przyspieszy ten spadek.

Kikolek - super ze drgneło w dół - ja tez czytałam ze jak są zastoje to zmniejszyc ilosc nabiału. A nie robiłas sobie czegos na mleku w proszku albo z kakao? Bo one tez podobno powoduja czasem zastoje na dłużej

Ewelia nie stosuje takich rzeczy, a ze spadku się nie cieszę, bo juz kilka razy było tak,z ę troszkę spadlo a na drugi dzień przybyło 2 razy tyle

reklama
Hej laseczki:-)
Mi waga znów stoi, ale powoli się przyzwyczajam do tych zastojów..
Ewelia, gratuluje spadku:-)
Kilolek, super, że znów idzie w dół waga..

Do góry