reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek to jest niemozliwe. Obstawiam , ze z Twoja waga jest cos nie tak. Niemozliwe schudnac w jeden dzien kilogram nie na uderzeniowce , ale tez przybrac 700 g. to niemozliwe

reklama
Martolinka - wg mnie jest to czasami możliwe... / mało ruchu danego dnia, brak wypróżnienia , a drugiego dużo ruchu np 2 godzinny spacer w mrozie + odwiedzenie wc / a do tego np. dni płodne abo tuż przed....
Ja zauważyłam, że w ciągu dnia waga mi się waha na +1kg...

dziś zwazylam sie tez na sprezynowej, zobaczymy jak bedzie wygladalo jutro
oczywiscie jest roznica miedzy wagami: elektoroniczna 79,4sprezynowa 79 (ale wiadomo mniej dokladna)

dizś rano co prawda wypróznienia nie miałam (tzn mialam ale niedawno dopiero) ale wieczorem byłam na dużych zakupach i nadźwigalam się na mrozie a przedwczoraj siedzialam w domu na dupsku ale byłam w kibelku

No wiec tak ostatnie 3 dni:

niedziela 79,5
2 naleśniki (jajka, 3 yżki otrąb łacznie) z jogurtem +słodzik + olejek pomarańczowy
ptasie mleczko z połowy jogurtu
3 kotleciki z indyka z ketchupem
kurczak pieczony bez skórki, mięsko mielone w sowie bolońskim (po trochu, resztki z poprzednich dni), ogórek kiszony
tatar z cebulą i ogórkiem kiszonym
serek homogenizowany +slodzik+ aromat waniliowy
jajko na twardo, kilka plasterkow wedlny drobiowej, pół pomidora, pół ogórka kiszonego, kawałek ogórka konserwowego

poniedzialek 79,7
jako na twardo, pół pomidora, szczypiorek, serek wiejski
3 kotleciki z indyka z ketchupem
duszony kurczak w papryce
serek homogenizowany ze slodzikiem
buleczki z drobiową wędliną, ketchupem

wtorek 78,7
sąlatka losossia wędzonego (losoś,sczypior, serek wiejski)
kurczakduszony w papryce
klopsiki z indya (z otrębami) ogórek kiszony
1kg :( serka homogenizowanego (6 tabbletek slodzika, aromat)
tatar (morliny 1,2 % tluszczu) cebula, ogórek kiszony
2 plasterki chudej wędliny drobiowej (pakowanej, odtłuszczonej) czewona papryyka

dziś 79,4

z tą waga w poprzednich dniach to tak mniej więcej, bo dokładnie nie pamietam

Powiedzcie mi jak działa metabolizm? Czy np. u kikolka nie ma efektu na 2 dzień , po zjedzeniu - już tłumaczę ja bym stawiała na ten serek homo.... a daje efekty dopiero po 2 dniach od zjedzenia....?
Edit.
martolinka znów szybsza ;)

Ostatnia edycja:
reklama
ja go uwielbiam :( noa le trudno musze odstawić, zobaczymy efekt.
Jak mowisz, ze po 2 dniach od serka waga mi wzrasta to wypada, ze jutro wzrosnie jeszcze bardziej :/
glupia jestem nic juz nie wiem

aaa zapomniałam martolinka pytalaś - dziś ostatni dzien PW, jutro P

Do góry