reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

wyliczenie to jedno a jak będzie wpraktyce to dopiero zobaczysz, bo może wcale nie tak szybko

Jak siedze w domu to jestem glodna na okragło i ciagle bym jadła. Teraz spoglądam na zegarek by sprawdzić za ile wreszcie będę mogla zjeść

reklama
wędlina nie wiem ile ma tluszczu, bo na wage kupowana, wylada na taka z małą ilością no cięzko wytlumaczyć ale wyglądąła na jedną z lepszych
tatar wołowy 6% tłuszczu

na poczatek postanowilam ograniczyc jajka i slodzik. Zrezygnowac z podjadania (oj cięzko) i ustaliłam stale pory posilków, co 3 godziny.
Nie wiem czy to z tego wynika czy tez przypadek ale ubyl dziś kilogram. Oby jutro nie wzroslo !

Kilolek moja rada : zrezygnuj z wedlin na wage , bo nie wiemy co jest w srodku . Ile tego tłuszczu tak naprawde. Morliny produkuje wedliny z indyka pakowane . Jeden plasterek zawiera tylko o,5 g tluszczu.
Zobaczymy jutro czy te Twoje zasady zdaja egzamin :) oby tak było!!!

hejka,
kilolek zazdroszcze tych "stałych pór posiłków". ja jakos nie moge ustali sobie rytmu. może będe ustawiala timer na kuchence i jak bedzie piszczał tzn. że czas na jedzenie :D

moja waga optymalna wg dukana to 55,80 kg. i mam ja teoretycznie osiągnac 27 grudnia. nie uwazacie ze to za szybkie tempo jak na 45 kg?
Anadri niby prawidłowo jest chudnac okolo kilogram na tydzien , ale sama wiesz , ze na dukanie szybciej leci. Moze tez sie przeciagnac , zastoje , opór organizmu itp.

jak to jest z tym octem? Bo szukam i suzkam i nie moge znaleźć inf. ze nie wolno (albo źle szukam) z reszta ze wolno tez nigdzie nie ma

martolinka skład czego? ketchupu? (pomidory,cebula, słodzik, ocet i kostka rosołowa )

anawawka i co tam mówią? że nie wolno?
Przepisy dla polaków to jakaś ksiazka? czy mówimy o dziale forum?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry