kilolek
podwójna listopadowa mama
mama ja jak czasami juz musze to xenne piję ale takie bardzo łagodne nie jest
z tego co ja pamietam to w ksiazce dukana jest na samym koncu o karmieniu piersią. Nie wiem gdzie mi moi bandyyci wydruk schowali, jak znajde to sprawdzę i chyba tam było, ze mozna stosować 3 faze ale bez dnia proteinowego. Musze to sprawdzić
Edit:
mam!!
"w czasie karmenia piersią niezaleznie od nadwagi nie do pomyślenia jest stosowanie jakiejkolwiek ostrej kuracji odchudzającej, bo mialoby to niekorzystny wplyw na wzrost noworodka.
Zaleca się przyjąć dietę podobną do stosowanej w czasie zwykłej ciązy fazie Protal III zlagodzonej poprzez 3 zalecenia:
- dodatkowy drugi owoc zmaiast jednego;
- uzycie półtłustego mleka i nabiału (20%) w miejce chudych (0%)
-unikać proteinowego czwartku"
Edit 2:
opatentowałam własny przepis na przepyszne, puszyste buleczki:
9 łyżek otrąb owsianych (w tym 5 zmienonych)
3 łyżki serka homogenizowanego
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
1 jajko
piekę w silikonowej formie do babeczek. Mam taka na 6 malych babeczek, wychpdzi po 1 łyżce na mini bułeczkę. Wychodza malutkie ale puszyste. Przekrawam na pół i mam z każdej buleczki 2 bardzo smaczne, puszyste kromeczki
z tego co ja pamietam to w ksiazce dukana jest na samym koncu o karmieniu piersią. Nie wiem gdzie mi moi bandyyci wydruk schowali, jak znajde to sprawdzę i chyba tam było, ze mozna stosować 3 faze ale bez dnia proteinowego. Musze to sprawdzić
Edit:
mam!!
"w czasie karmenia piersią niezaleznie od nadwagi nie do pomyślenia jest stosowanie jakiejkolwiek ostrej kuracji odchudzającej, bo mialoby to niekorzystny wplyw na wzrost noworodka.
Zaleca się przyjąć dietę podobną do stosowanej w czasie zwykłej ciązy fazie Protal III zlagodzonej poprzez 3 zalecenia:
- dodatkowy drugi owoc zmaiast jednego;
- uzycie półtłustego mleka i nabiału (20%) w miejce chudych (0%)
-unikać proteinowego czwartku"
Edit 2:
opatentowałam własny przepis na przepyszne, puszyste buleczki:
9 łyżek otrąb owsianych (w tym 5 zmienonych)
3 łyżki serka homogenizowanego
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
1 jajko
piekę w silikonowej formie do babeczek. Mam taka na 6 malych babeczek, wychpdzi po 1 łyżce na mini bułeczkę. Wychodza malutkie ale puszyste. Przekrawam na pół i mam z każdej buleczki 2 bardzo smaczne, puszyste kromeczki
Ostatnia edycja: