Ja od dzis mam sharp kc d50 euw .... czy któraś używała to będąc w ciąży ???? Jestem panikara i zastanawiam się nad tymi jonami czy aby napewno bezpieczne dla dzidzi... jak myślicie????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem bardzo zadowolona, czujemy sie lepiej w sowim wlasnym mieszkaniu. Czuje sie zdrowsza i lepiej sypiam Zwroc uwage na wydajnosc urzadzenia. Te tanie chinczyki nie zmieniaja jakości powietrza.Ciekawe pomysł na rozwiaznie problemów z ciężkim i zanieczyszczonym powietrzem. Co prawda dopiero zaczęłam czytać na temat tego urządzenia a już masa pytań mi się nawinęła. Jesteście zadowolone ?
czyli lepiej zainwestowac w droższy sprzęt ? W koncu to chyba inwestycja na jakis czas a nie jeden sezonJestem bardzo zadowolona, czujemy sie lepiej w sowim wlasnym mieszkaniu. Czuje sie zdrowsza i lepiej sypiam Zwroc uwage na wydajnosc urzadzenia. Te tanie chinczyki nie zmieniaja jakości powietrza.