reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oczy szeroko zamknięte

reklama
Nawet jeżeli to jakaś ściema to zadała pytanie w dobrym wątku. Przecież forum jest otwarte dla wszystkich. Nie musisz się w nim udzielać.
Zgadzam się nawet jeśli to miałby być jakiś bot.
Abstrahując od tego, zobaczcie jak wielu dorosłych ludzi nie rozmawia ze sobą o seksie i swoich oczekiwaniach zanim wejdą w głębszą relacje czy długi związek. A bo nie wypada, a bo wstydzę się a później okazuje się, że ich wizje się rozjeżdzają.

Ja myślę że to nie AI, tylko robiony metodą bardzo chałupniczą marketing szeptany dziureksu, sądząc po innym bardzo subtelnym, z dupy, przepraszam poście.

Swoją drogą piękno to jest jak na forum, że zamiast to zlać, to się żremy i kręcimy kolejną gównoburze

reklama
To ja jednak mam pomysł. Poproszę Administratora o usunięcie wątku. Nie miałam pojęcia że wywoła to aż takie emocje.

Do góry