Marta NpiR
Aktywna w BB
Ja też pogodzilam się z tym, że niezależnie jakie będą wyniki to całym sercem kocham tego brzdąca. Co ma być to będzie... Myślę o Was nieustannie dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Ty też daj znać jak przeżyłaś środę. Kolejna środa będzie moja i razem będziemy czekać na wyniki.Bo jeżeli nie ma zdrowia to nie ma nic- pieniędzy szczęścia… Ja tylko modlę się teraz aby moja rodzina była zdrowa a reszta przyjdzie albo sama albo z nasza pomocą. Ja nie mam już teściowej ale wydaje mi się ze nam pomaga z góry, choć teść nawet się nie interesuje swoją pierwsza wnuczka wiec co go drugie wnucze będzie obchodzić. Dobrze ze mamy kochanych mężów bo to i tak jeżeli jest coś będzie się działo to będziemy przechodzić z nimi. @Gabbuba Ty będziesz miała amnio? Czy test?
Bardzo się cieszę Wierzę, że wszystko będzie dobrze. A możesz mi powiedzieć jakim cudem tak szybko wynik?Dziewczyny ja już po amniopunkcji. Jak narazie lekarz nie widzi nic niepokojącego ale mówił ze musimy czekać na wynik. @Marta NpiR Kochana kolejna środa bedzie nasza bo wtedy mam jechać odebrać wyniki amniopunkcji. Samo badanie nie jest straszne, gorsze jest to co się dzieje w głowie… oby było dobrze oby wyszło wszystko dobrze. Dziewczyny musimy się 3mac razem. Może kiedyś ktoś zrobi o nas reportaż i będziemy opowiadać swoje historie aby inne mamy nie czuły się same aby wiedziały więcej…
No i na takie informacje czekałam dziewczyny Bardzo się cieszę, że jesteście spokojniejszeJa po usg połówkowym, też wszystko wygląda w porządku dlatego nie będę robić Amniopunkcji to i tak bardzo mnie uspokoiło ale czekam teraz na Wasze wyniki i trzymam kciuki! Mam nadzieję jednak ze skoro na usg wychodzi ok to amniopunkcja też nic nie wykaże.
Dostałam od lekarza datę kiedy mam przyjechać po wyniki. Wiec nie wiem czemu tak szybko myślałam ze to z 3 tyg się czeka ale z tego co czytałam ze w niektórych klinikach właśnie czeka się od 4-7 dni.Bardzo się cieszę Wierzę, że wszystko będzie dobrze. A możesz mi powiedzieć jakim cudem tak szybko wynik?