Hej! Czy którejś z was też w około 34 tyg ciąży zaczęły puchnąć dłonie? Najgorzej jest po nocy lub gdy sie położę i jestem za długo w jednej pozycji. Ta opuchlizna nie jest ogromna, tylko trochę palce spuchnięte i ciężko mi je zgiac, trochę też mnie pobolewają. Poza tym we wtorek w badaniu moczu nie było białka, a ciśnienie mam w porządku. Piję dużo wody…Czy to może być normalne czy powinnam się martwić?
reklama
Miałam tak od ok 30tc, najbardziej drętwiały mi dłonie w nocy, budziłam się z bólem. Wyniki miałam ok, a na końcówce to już całą byłam jak balon, ale to był lipiec i upałyHej! Czy którejś z was też w około 34 tyg ciąży zaczęły puchnąć dłonie? Najgorzej jest po nocy lub gdy sie położę i jestem za długo w jednej pozycji. Ta opuchlizna nie jest ogromna, tylko trochę palce spuchnięte i ciężko mi je zgiac, trochę też mnie pobolewają. Poza tym we wtorek w badaniu moczu nie było białka, a ciśnienie mam w porządku. Piję dużo wody…Czy to może być normalne czy powinnam się martwić?
Maggieslawa
Fanka BB :)
Mi puchly i nogi i rece praktycznie od samego poczatku. A po przebudzeniu nie moglam nic zlapac bo rece jakby bez czucia. Pytalam poloznej to mowila ze to normalne i wiele ciezarnych kobiet tak ma.
U mnie niestety chyba byla to oznaka podwyzszobego cisnienia ktore w 34tyg tak skoczylo ze musialam zaczac brac tabletki by dotrwac do konca ciazy.
Sprawdzaj regularnie cisnienie, jezeli w normie to poprostu taki twoj urok ciazy.
U mnie niestety chyba byla to oznaka podwyzszobego cisnienia ktore w 34tyg tak skoczylo ze musialam zaczac brac tabletki by dotrwac do konca ciazy.
Sprawdzaj regularnie cisnienie, jezeli w normie to poprostu taki twoj urok ciazy.
Podziel się: