Hej dziewczyny! Przychodzę z takim problemem, od poniedziałku mam brzuch jak balon nie ważne czy coś zjem czy to rano czy wieczorem, ograniczam słodycze, tłuste rzeczy dużo ruchu etc. Z tych moich przed okresowych objawów dołączają się mdłości
nie ważne kiedy ale towarzyszą mi od poniedziałku, bol piersi po owu, nie są spuchnięte tylko bolesne, zaparcia nie mogę się załatwić przez kilka dni.. nie wiem co robić? Ciąża odpada bo się zabezpieczam z partnerem.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Jezeli objawy Ci przeszkadzają to najlepiej podejść do lekarza i o tym opowiedziec, bo to może wcale nie być związane z miesiączką.Hej dziewczyny! Przychodzę z takim problemem, od poniedziałku mam brzuch jak balon nie ważne czy coś zjem czy to rano czy wieczorem, ograniczam słodycze, tłuste rzeczy dużo ruchu etc. Z tych moich przed okresowych objawów dołączają się mdłościnie ważne kiedy ale towarzyszą mi od poniedziałku, bol piersi po owu, nie są spuchnięte tylko bolesne, zaparcia nie mogę się załatwić przez kilka dni.. nie wiem co robić? Ciąża odpada bo się zabezpieczam z partnerem.
Może musisz jeść więcej błonnika? Więcej pić?
Podziel się: