reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

A apropos bolow krocza, cwiczycie dziewczynki miesnie kegla? ja sie staram chociaz raz dziennie wieczorem ale niestety czesto zapominam :( na razie jednak bolow krocza nie mam tfu tfu ;) mam za to bardziej wstydliwy problem :-[ jakos zwieracze mi chyba sie rozciagnely i zdarza mi sie maciupkiego baczka puscic ::) ::) :-[ co za wstyd , nigdy mi sie to nie zdarzalo wczesniej.Na szczescie to chociaz lekkie pykniecia, mam nadzieje ,ze nie zmienia sie w wielkie pryki ;) :laugh:
mam nadzieje, ze was mocno nie zniesmaczylam ::) ;)

reklama
Aneczko ja tez to mam! Kiedys jak ktos baka puscil to byl przegrany, a ja mam teraz gorzej bo czasami nie umiem tego kontrolowac! Mam nadzieje ze po ciazy wszystko wroci do normy! Przyjmijmy ze to normalne w naszym stanie!
A co do cwiczen miesni kegla to ja sie przyznam ze nic takiego nie robie! Moze jak mi beda kazali to zaczne ale poki co nikt mi o tym nie mowil! Jedyne co to moja mama mi powiedziala ze powinnam sobie sutki jakas szczoteczka podrazniac bo pozniej przy karmieniu jak bede nieprzyzwyczajona to moga mi pekac i krwawic a to podobno boli!
Ja oczywiscie jakos sie do tego niestosuje bo takie podraznianie,lekkie podszczypywanie nie jest juz najprzyjemniejszym uczuciem!!!

Mysle ze jest nas wiecej z tym problemem! Nie wiem czy kiedys ogladalas SEX W WIELKIM MIESCIE? Byl tam odcinek jak ta ruda byla w ciaz i puscila baczka w sklepie z butami (czy jakos tak)! Takze cos musi w tym byc!!!
A tym bardziej nam sie to wymyka spod kontroli a nie jak niektorzy ludzie sie spierdza i jeszcze sie tym delektuja i sa dumni ze takiego smroda wypuscili!!! Znam wielu i to w wiekszosci faceci sa!!!

No u facetow to normalne faktycznie :laugh: pierdza i sie ciesza jak male dzieci, to kolejny dowod na to ,ze sa dalej dzieciakami :laugh:

Tak, zachowuja sie jak gowniarze a im wieksze pierdniecie to mysla ze im to meskosci dodaje! Chyba cos zle zrozumieli!!!

Witam dziewczynki! Od wczoraj popołudniu miałam problem z netem dopiero przed chwilka mi włączyli ::) Niestety nie mam zbyt dobrych wieści... wczoraj byłam u gina i powiedziałam mu o moim twardnieniu brzuszka...zbadał mnie i kazał szybko przenieść sie na usg dopochwowe bo skraca mi sie szyjka macicy,dzidzia ułożyła się już głowka w dól...Nie chciał mnie narazie kłaśc do szpitala ale mam ciążę zagrożoną przedwczesnym porodem...Dostałam Duphaston 3 razy dziennie i Isoptin rozkurczowo raz dziennie...nie wolno mi sie przemęczać,nie powinnam jeżdzić daleko samochodem...musze duzo leżeć i odpoczywać...Dziś mam ćwiczenia w szkole rodzenia,pojadę,ale zobaczę tylko jak się oddycha,nie mogę brać udziału...Za tydzień znow mam wizytę,jeśli nic się nie zmieni to będę miala założony krązek podtrzymujący szyjkę i do końca ciąży leżenie...bardzo się boję,do tej pory było wszystko ok...No i nie mogę głaskać brzuszka,to pobudza do skurczów...Mam do siebie żal i pretensje bo rano i wieczorem smarowałam sie kremem przeciw rozstępom a na początku gin mi mówił,że to może pobudzać do skurczów...Zdolowałam się,ale maluszek jest najważniejszy,dla niego mogę nawet 3 miesiące leżeć...

Olu biedactwo nie przejmuj sie moze nie bedzie tak zle i po lekach sie poprawi.Nawet jak bedziesz musiala polezec to juz tak duzo czasu nie zostalo, a tfu tfu pocieszaj sie tym ,ze dzidzia nawet jak mialaby teraz sie urodzic(a to napewno sie nie stanie) to przezyje bo juz ma plucka wyksztalcone dostatecznie i jest duza.Badz jednak dobrej mysli i nie obwiniaj sie.Trzymam kciuki zeby bylo dobrze. :-*

reklama
Olu niegrzeczna ta twoja dzidzia! Gdzie jej sie tak spieszy?? Nie martw sie bo wszystko bedzie dobrze, tym bardziej ze w dobrym czasie bylas u lekarza i juz wiesz jak masz postepowac! Usciski mocne i glowka do gory! Jak masz lezec to lez!!! Juz tak niewiele do konca zostalo!

Do góry