Angelika2497
Fanka BB :)
Jakie mialyscie objawy ciazy w 4 tyg ( 4 tyg od ostatniego okresu
Oprócz braku miesiączki
Oprócz braku miesiączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam wrażenie, że mi tam na dole cieknie, ciągle biegałam zobaczyć czy nie dostałam okresu Wcześniej przed testem miałam objawy infekcji pochwy, bardzo dużo śluzu i obrzęknięte wargi sromowe, co minęło samoistnie po 2 dniach.Jakie mialyscie objawy ciazy w 4 tyg ( 4 tyg od ostatniego okresu
Oprócz braku miesiączki
Żadnych. W zasadzie większość ciazy nie miałam objawów. Nawet piersi mnie nie bolały zbyt długo. Jedynie mega zmęczenie gdzieś w drugim mscJakie mialyscie objawy ciazy w 4 tyg ( 4 tyg od ostatniego okresu
Oprócz braku miesiączki
Mnie niepokoi bo miałam mega obrzekniete piersi do dnia przed okresem . Czyli dzień przed terminem okresu piersi w sumie przestały bolec i tak już 4 dni hmmŻadnych. W zasadzie większość ciazy nie miałam objawów. Nawet piersi mnie nie bolały zbyt długo. Jedynie mega zmęczenie gdzieś w drugim msc
To nie ma znaczenia, a pisałysmy Ci to już w kilku tematach.Mnie niepokoi bo miałam mega obrzekniete piersi do dnia przed okresem . Czyli dzień przed terminem okresu piersi w sumie przestały bolec i tak już 4 dni hmm
Zaraz sobie wmawiam ze beta spada albo coś. EhTo nie ma znaczenia, a pisałysmy Ci to już w kilku tematach.